Viikko sitten käytiin Onnin kanssa osallistumassa tokon SM-kisojen avoimeen luokkaan. Tuloksellisesti ei suuria juhlittu, mutta Onni oli iloinen ja oma itsensä suuren häiriömäärän keskellä ja varsinkin jälkeenpäin pystyy jo ajattelemaan asioita ihan valoisasti ;--) Syksy treenaillaan, kisoja tiedossa on todennäköisesti vasta loppuvuodesta.

Lauantaina käytiin kotinäyttelyssä molempien koirien kanssa, kun Ristiinassa oli KR ja tuomarina toimi Arvi Elmén. Onkka esiintyi kolmen koiran avoimessa luokassa ja Osku valioherroissa. Molemmat saivat kivat arvostelut ja käyttäytyivät sekä esiintyivät tosi hienosti koko reissun ajan - jee! 

Arvostelut:

Onni;
"Voimakkuusaste oikea. Hyvä pää, samoin ylälinja ja häntä. Hyvät kulmaukset. Luusto voisi olla vankempaa. Liikkuu hyvin. Parkinruskea vaalein merkein. Turkki ei parhaimmillaan."
AVO EH2

Osku;
"Mittasuhteet ok! Oikealinjainen kevyehkö pää. Hyvä ylälinja. Vaatimaton häntä. Hyvät kulmaukset, samoin luusto. Hyvä turkki. Väritys karhunmusta vaalein merkein. Miellyttävä luonne."
VAL ERI2 PU4



Tällä viikolla Onkka käy vielä Mikkelin ryhmiksessä kiertämässä kehää, jonka jälkeen jäädään pudottelemaan turkkeja :--)