Pian, kun vuosi on edennyt puoliväliin saakka tuntuu hyvältä summata hieman jo taakse jäänyttä sekä tulevaa. Vuodenvaihteessa asetin sekä itselleni että koirille tavoitteita, ohessa aikaansaannoksia:

Osku:
-
Oskun kanssa ollaan treenattu ahkerasti erilailla kentillä erilaisissa häiriöissä, vielä ei koetta ole sattunut kohdalle, mutta niidenkin suhteen suunnitelmia on, joten syksyyn mennessä käymmä sekä BH-kokeessa että tokokokeessa.
- näyttelyitä Oskulla on tänä vuonna takana kolme (ERI1 PU1 VSP, ERI3 ja ERI2 PU3) joissa se on menestynyt hienosti ja erityisesti käyttäytyminen on ollut mallikasta.
- silmätarkkiin menemmä syksymmällä, mahdollisesti marraskuussa.
- Oskun lapset ovat ahkeroineet myöskin näyttelyrintamalla: Kassulla 4x SERT ja ROP, Helkalla 2x EH, Nekulla 2x EH, Onnille useampi EH, Pyrylle VARA-SERT ja Tarullekin on suunnitteilla näyttelydebyytti kesemmälle.

Onni:
-
Onni käväisi kokeilemassa BH-koetta, mutta vielä ei hommat ihan läpäisyn tasolla olleet. Tästä on kuitenkin hyvä jatkaa ja vielä meillä on uusintayritys suunnitteilla tälle vuodelle.
- Tokodebyytti on myöskin suunnitteilla, liikkeet alkavat olla kutakuinkin kasassa.
- Onni pääsi MAHhin alkeiskurssille ja treenaa siellä ahkerasti viikottain esteitä ja niiden oikeita suoritustekniikoita. Tästä se lähtee!
- Terveystutkimuksista Onnille on tehty silmä- sekä polvitarkastus hienoin tuloksin terveet ja 0-0 :-) Lonkka-, kyynär- ja selkäkuvat otetaan 16.6.
- Tänä vuonna Onni on ahkeroinut myös näyttelyrintamalla käyden tähän mennessä 8 kertaa kehässä mukavin tuloksin: 7x EH ja 1x H.

Itse sain ajokortin ja joka lajia on tullut treenattua ahkerasti. Kesäleirille on ilmoittauduttu ja muutamia kokeita on suunnitteilla. :-)