Tänään pyörähdettiin Oskun kanssa Mikkelin kaikkien rotujen näyttelyssä, jossa suomenlapinkoirat arvosteli Arvi Ellmén. Tällä kertaa lappalaisia oli kehään ilmoitettuna 34kpl, joista 19 uroksia. Uroksista 6 oli valioita, mutta kaikki eivät tällä kertaa olleet paikalla. Oskulle tänään ensimmäinen valioluokan EH. Tuomari olisi toivonut runkoon lisää vahvuutta ja mielipide kokonaisuudesta oli tänään erittäin hyvä. Kokonaisuutena olen kuitenkin enemmän kuin tyytyväinen, sillä Os käyttäytyi koko päivän mukavasti ja esiintyi oikein nätisti kehän sisäpuolellakin. Lilli-neiti teki Jonnan kanssa debyytin viralliselle puolelle tuloksena JUN H, onnea Jonna!

Ohessa Oskun arvostelu:
"
Mittasuhteiltaan oik. kevyt uros, jolla on keyvt pää. Hyvä ylälinja, samoin häntä. Hyväluustoiset raajat. Kulmaukset riittävät. Karhunmusta vaalein merkein. Esiintyy ja esitetään hyvin. Hyvä luonne."
VAL EH4

***
Viime päivinä ollaan myös tokoiltu, tehty molempien kanssa pieniä agipyörityksiä keppien ja hyppyjen kera sekä ihan vain pidetty kivaa. Onnille taitaa olla vihdoinkin muodostumassa noudosta jonkinlainen kuva, pikkuisen siis tutustuttu noutokapulaan ja muutenkin haettu lelua yms. Seuraamiset jätettiin nyt hetkeksi hautumaan ja jääviä ollaan tehty vain maahanmenon ja seisomisen muodossa ilman liikettä. Myös paikkamakuu tällä hetkellä ok. Oskari tekee myös noutoa, johon otin pitkästä aikaa avuksi naksuttimen ja tuntuuhan sitä edistystä tapahtuman silläkin rintamalla. Koiranäyttelyn ohessa tehtiin myös himpun verran tokoa eikä ne muut koirat nyt niiiin ylitsepääsemättömän kamalan vaikeilta tuntuneet. Jee :-)