Jälleen tokoiltiin Rantakylässä, häiriöinä viereisellä kentällä oli agilityn alkeiskurssin hallittavuustesti ja sisällä normaalit hallihäiriöt.

Pihalla tehtiin ensin naruleluhommia - Onni tykkää siitä kovasti ja miun pitäisi varmaankin palkata lelulla sitä enemmän. Noutokapula on vielä sille vaikea, mutta sorruin kuitenkin heittelemään sitä kentänkin puolella - joka oli vikatikki, kyllähän se ihan iloisen oloisena (ei juuri paineistunut!) sen luokse meni, mutta suuhun ei ällötys noussut tänäänkään. Plääh! 

Halliin siirryttiin varsinaisen ryhmän kanssa, kun sadepilvi nousi kentän ylle. Anni rakenteli rallytokojuttuja, jonka muodossa sitten kepiteltiin puolikkailla agikepeillä, noustiin pöydälle ja hyppäiltiin. Ihan jees, kepeillä Onnilla on selvästi jo haju, mutta Leinosen Janitan ja Suoknuutin Jaakon häiriökepittelyvideoa katsellessa masentaa! On ne vaan taitavia, sekä ohjaajat että koirat. Itsellä oli epätreenailumainen fiilis, joten pakkasin koirat hetken ulkoilun ja kentän laidalla höpöttelyn jälkeen autoon ja ajelin suoraan kotiin.

Huomenna mennään johonkin vieraalle kentälle puuhastelemaan, Onnille ohjelmassa on kaukoja, noutoa ja seuraamista. Siinä meidän AVOimen ongelmat onkin ihan tummennettuina - ei pääse unohtamaan ihan niin helposti. Kaikissa on ongelmansa, seuraamisesta en tykkää itse, nouto on epävarma ja kaukoissa on tehtävää. Osku saa tehdä kapulahommia, seurailla ja tehdä paikkamakuuhommia.