Tänään lappalaispainoitteiset tokotreenit Ristiinassa koulun kentällä. Mukana vain Onni, tarkoituksena tehdä viimeistelyä näyttelyä ajatellen ja mahdollisesti vähän tokoillakin häiriössä.

Mentiin kentälle ajoissa, päätin tehdä Onnin kanssa irti juttuja. Pari poikaa potki jalkapalloa kentän päässä ja Onni oli haljeta uteliaisuudesta, pallot on meidän perheessä aika kova pala.. ;-) Kuitenkin nätti kontakti ja palkkailin pienimmistäkin vilkaisusta mun suuntaan. Taru pöllähti paikalle Amin ja Minkan kanssa ensin. Onni vinkuroi niiden suuntaan, mutta valitsi kuitenkin mieluusti lihapullan ja mamman, kun hiukan herätteli. Alussa Taru räpsi kuvia, Onni tuijotteli silmiin joten pääkuvan napsiminen oli aluksi haasteellista. Tämän jälkeen tehtiin perusasentoja ja seuraamisaskeleita -> oikea paikka ja kontakti = huippupalkka :-) Pikkuhiljaa O alkaa hoksata, eikä tarvitse läheskään joka kerta antaa käskyä tai pyyntöä, kun alkaa oma aloitteisesti napitella kohti silmiä.
Paikalle saapuivat myös porokoirat Unna ja Halli, sekä slkn Nata, omistajiensa kera. Onnis oli kovasti kiinnostunut porokoirista ja oli heti haastamassa niitä leikkiin.. Pienen herättelyn jälkeen kiinnostuttiin kuitenkin minusta ja tehtiinkin oikein nättejä häiriöhommia - revittiin lelua, hiottiin perusasentoa jne. Lopuksi tehtiin vielä muutama luoksetulo muista poispäin, Onni irti ja kutsu iloisella äänellä - hienosti meni! :-) Taru teki vielä hampaiden tarkastelua jne ja mukavasti sujui, Onnin pää vaan meinasi sujahtaa namitaskulle..