Paljon on taas ehtinyt tapahtua, mutta pääpiirteittäin meidän päivien kulusta. Tokossa ovat molemmat pojat kehittyneet kovasti. Oskulla on vielä jonkin verran treenattavaa alokasluokkaa ja BH-koetta varten, mutta suunanne on selvästi nousujohteinen. Pääasiassa hiontaa vaatii paikkamakuu (ne urokset) sekä seuraaminen. Pääasia on kuitenkin, että Osku jaksaa jo tehdä hommia ihan erilailla kuin esimerkiksi vuosi sitten. Onni taas on parina iltana näyttänyt huomattavan paljon enemmän, kuin luulinkaan. Eilen pyysin sen ihan yllättäen ruokakuppipalkalla sivulle seuraamaan ja siitä maahan. Tyyppi teki lähes täydellisen liikkeestä maahanmenon, joka oli vielä tuollaiseksi hömppähommaksi suhteellisen vauhdikas. Että mamma on tyytyväinen! Onnin päätavoite on oppia tykkäämään seuraamisesta ja tehdä hommia iloisella mielellä. :-)

Sunnuntaina Onni pyörähti myös mätsärikehässä, tuloksella punainen nauha ja sijoitus punaisissa aikuisissa toiseksi. Onni hävisi karvan mitalla harmaa norjanhirvikoiraherralle, joka esiintyikin kieltämättä nätisti.

Perjantaina suuntaamme kohti Iisalmea, jossa meillä onkin tiedossa oikein kunnon näyttelyviikonloppu. Lauantaina suuntana on Kiuruveden ryhmis (13 slk:ta) jonne myös Kassu-veli on tulossa. Sunnuntaina mennäänkin Pyhäjärven ryhmikseen, jossa Onni on ainoana junnumiehenä.

Lämpimät onnittelut hieman myöhässä vielä tätä kautta Kassulle, Jarille ja Pirjolle viime viikonlopun upeasta menestyksestä - Kassu pokkasi siis kolmannen peräkkäisen SERTin ja vielä ROPin Kiihtelysvaaran ryhmänäyttelystä. Upea juttu! Isi-Osku ja Onniveli ovat kovin ylpeitä. :-)