Vaikka aamulla olo oli huono, ei mikään estänyt lähtöä agihallille Onnin kanssa. Ensin vuorossa oli Myrtti, joka tekikin hienosti nuoresta iästään juttuja häntä viuhuen. Kun Onni pääsi hommiin, tehtiin putkea (jonka Onni jo hienosti osaa!) sekä ihan matalilla rimoilla hyppyjä. Keppien puolikkaat tehtiin myös namilla ohjaten ja tuntuu, että varsinkin oikealta (heh :-D) puolelta Onni osaisi (ja vauhtia taas riittäisi) etenemään nopeamminkin. Hiljaa kuitenkin hyvä tulee! Myös kaikki kontaktit tehtiin hihnassa Tiinan avustuksella ja todettiin, että Onnilla tuntuu olevan vain hitonmoinen kiire päästä loppuun ja saada makkaraa palkaksi.. :-) Kiva, että vauhtia on, mutta jarrut saattaisivat jossain vaiheessa olla kovastikin tarpeen. Puomi tehtiin myös lopuksi ilman hihnaa ja mukavasti ja ennenkaikkea reippaasti Onni senkin pääsi suorittamaan loppuun. Onni pääsi tutustumaan myös ensimmäistä kertaa pussiin, joka ensimmäisellä kerralla meinasi jännittää. Kuitenkin, kun palkkaa ja kehuja sateli, uskalsi Onnikin jo irrotella ja humpsahti pussiin reippaasti. Hyvä Onni! Loppuun vielä kahden hypyn ja putken pätkä. Jätin Onnin odottamaan ekan hypyn taakse ja kutsuin, tuli ja mentiin yhtäaikaa toiselle josta putkeen ja Onnihan meni. Loistavaa :-)

Loppuun Myrtin kanssa yhtäaikaa tokoa (vapaina) ja Onni oli kyllä oikein hienosti mukana. Tehtiin vapaana seuraamista muutamia pätkiä sekä käännyttiin vasemmalle. Käännöksiä ollaan taas treenattu selvästi vähemmän ja Onnista huomasi, kun tuntui olevan hiukan epävarmaa meininkiä. Parin toiston jälkeen oikea paikka kuitenkin löytyi ja peppu siirtyi oikein nätisti nousematta ollenkaan. Liikkeestä maahanmeno ok, palkka heti kun maassa ja vapautus. Itse maahanmeno voisi olla hiukkasen nopeampikin, mutta kun liike itsessään on hallussa niin ollaan tyytyväisiä. Lyhyt paikkamakuu Myrtin puuhastellessa lähellä välimatkalla n.5-6m ja makasi rauhassa. Luokseutulo ja loppuperusasento kädellä ohjaten sivulla, josta palkka. Onni repi myös nahkahanskaa innoissaan, kiva että uudessakin ympäristössä leikit sujuu!

Osku pääsi iltalenkille kahdestaan mamman kanssa ja voi että, kun sillä oli kivaa. Se oli kokoajan hienosti kuulolla ja pysyi lähellä, häntä viuhui ja kun kutsu tuli, se kääntyi oitis takaisin palkkausetäisyydelle. Muutamat perusasennot ja liikkeellelähdöt hömppäilyn ohessa, ei ongelmia. :-)