Tänään pakkailin mukaan Onnin, kun Tiinan syysloman kunniaksi päätettiin lähteä esteitä testailemaan ihan omatoimisesti tällä kertaa. Tarkoituksena meillä oli tehdä hihnassa ja yksitellen niitä esteitä, joita harvemmin ohjatuissakaan tulee treenattua = muuri, rengas, keinu, pussi jne. Näistä muuria lukuunottamatta kokeiltiin kaikkia ja yhteenvetoa ohessa.

Ensin hömppäiltiin putkilla ja kujakepeillä hallissa, keppejen rytmi paranee kokoajan mutta vauhtia kaipaisin touhuun lisää. Putkiin mentiin ajoittain ihan ärinälläkin, joten kivaa ainakin on! Hallissa yksittäisenä juttuna pussia niin, että ensin Tiina piti suuaukkoa auki ja pikkuhiljaa neljän toiston jälkeen kangas oli ihan maassa asti. Onni ei epäröinyt tai arkaillut yhtään - JEE - ja vauhtiakin oli ihan hienosti, huippua. Rengasta tehtiin "treenirenkaalla", ihan jees sekin. Keinua tehtiin hihnassa ulkona, ei Onni sitä pelkää tai näin, mutta ehkä se hieman jänskättää - vaatisi paaaaaaljon enemmän toistoja.

Pihalle rakenneltiin yksinkertainen hyppyvoittoinen pätkä, jossa takaaleikkasin putkelle ja takaakierrätin viimeisen esteen ihan onnistuneesti. Tiinan mielestä oltiin kehitytty :-D mutta sitä vauhtia olisi taas voinut olla enemmänkin. Rimat ensin 45cm ja lopussa jo 55cm, Onnia ei juuri korkeuden muutos haitannut.
1984788.jpg
Lopuksi Onni, Jaava ja Myrtti painelivat vielä pellolla, kivasti menivät leikit yksiin porukalla :-) Kivat treenit, kiitos Tiina ja tytöt!