Omat tekemiset on taas hiljaiselolla mutta tulihan sitä loppuviikosta sentään jotain tehtyä. Osku teki pitkästä aikaa lähes kaikki alon liikkeet "koemaisina" lukuunottamatta hyppyä. Alustan meillä oli vaihtelevasti joko liukas piha tai umpihanki, jotka vaikeuttivat hieman mutta Osku yritti kovasti! Hommat aloitettiin paikkamakuilla. Ensin pätkä, jonka kesto n. 1min. Tuona aikana seisoin paikallaan, kiersin koiran pari kertaa läheltä ja hävisin näkyvistä. Nätisti pysyi eikä pääkään pyörinyt niin paljon kuin viimeksi. Vapautus ja huippupalkat, häntä heilui!! Toinen pitkä makuu, kesto Mikan kellon mukaan n. 3½min jona pääasiassa seisoin eri välimatkoilla sen edessä, mutta välillä käännyin selkä koiraan päin, kiersin sen ja olin poissa näkyvistä. Osku makasi levollisen oloisena ja vaikka juoksija juoksi ohi, ei asento vaihtunut tai ollut meininkiäkään lähtemisestä. Hienoa! Seuraamiset hihnassa ja ilman. Hihnassa useampi lyhyt pyöritys, Mika huuteli käännöksiä ja miä yritin toimia niiden mukaan. Parissa käännöksessä Osku hyppi ja loikki, mutta pääasiassa oikein nätisti mukana. Seuraamispaikka voisi olla tiiviimpi, mutta kun kontakti pysyy ja on kivaa, niin en valita. Vapaana myös jäävät, maahan nappi ja seisomisessa käskyn lisäksi käsimerkki. Ihan jees pysähtyi, seisominen ei tosin kovin kaunista katsottavaa :-P Luoksetulo hieno, vauhtia oli ja perusasentoon oikealle paikalle. Loppuun seuraamispätkä kahdella käännöksellä ja vaikka alla oli jo useampia toistoja muita liikkeitä, oli intoa jäljellä. Kiva!

Onni teki pari suoraa seuraamispätkää pallolla, ensi viikonloppua odotellessa.. Makuu sillekin toisen koiran mennessä ohi, nätti ja valpas. Muuten sisällä seuraamiskäännöksiä ilman liikettä ja leikkiä.

Kassu-mies (Miskajasmin Kuunlumo) menestyi tänään hienosti Enossa Leni Finnen arvostellessa tuloksella JUN ERI1 PU4 VARA-SERT. Isi-Osku ja velimies-Onni onnittelee! :-)