Vihdoinkin jotain poikienkin viikosta. Keskiviikkona palasin itse Heinolasta kotiin ja illalla lähdettiin käymään Saaran ja Maaritin kanssa agihallilla tekemässä agia ja tokoakin. Tehtiin molempien kanssa pienissä pätkissä jolloin intoakin oli ihan erilailla, kuin normaalisti.

Ensin kasattiin kujat kepeille ja vuorossa oli Osku. Se ei tajunnut alkuunkaan miten pitäisi toimia ja hyppi ja pomppi hullunkurisesti varsinkin sisäänmenoissa. Parilla toistolla kuitenkin onnistui suht ok, tosin kovin epämääräistä meininki oli pääpiirteittäin. Keppien lisäksi kahden hypyn, putken ja puomin pätkä, ohessa epämääräinen kuva selontekoa tekemään. Mittasuhteet voivat jälleen olla mitä tahansa,
1559857.jpg
Ensin siis hyppy, jonka jälkeen valssi tokalle hypylle ja putkeen. Putken jälkeen puomille ja Osku teki hienon kontaktin pysähdyksineen kaikkineen. Valtavan hieno juttu, Oskulla oli vauhtia ja tosi kivaa vauhdilla tehdessään. Hienoa!

Lopussa Osku pääsi myös tyttöseurassa tokoilemaan, joka menikin ihan ok. Seuraamista pihalla Maaritin seuruutellessa Ristyä vastaan ja lopulta se Oskun kontaktikin napsahti mukaan. Hienoa! Hallissa vielä luoksetulot ristiin ja onnistunut suoritus tavallisilta kepeiltä. Hyvä mieli jäi, Oskulla oli kivaa ja sen kanssa oli mukava tehdä.

Oskun jälkeen vuoroon kiljukaula-Onni, jonka mielestä oli ihan täysin väärin jäädä itsekseen odottamaan vetokoukkuun omaa vuoroa. Käskystä kuitenkin hiljennyttiin, joten ihan ok siltä osin. Onni teki nätisti kepit kujilla kummaltakin puolelta ohjaten, rytmi alkaa pikkuhiljaa löytyä ja vauhtiakin oli :-) Keppien jälkeen pieni tauko ja sen jälkeen kolmen esteen pätkälle, jonka Onni teki yllättävänkin hienosti!
Ohessa kuvaräpellys siitäkin:
1560004.jpg
Onni siis ryntäili kahden hypyn putken kautta putkeen, jossa Maarit odotti lelun kanssa valmiina palkkaamaan Onnia heti. Namisukka ei heti sytyttänyt, joten palattiin omalle lelulle - ja jee, se oli Onnin mielestä loistava :-))

Mukavat treenit ja loistavaa seuraa, tätä lisää!

----------------------------------------------------------------------------------------------

Eilen ja tänään Onni on tehnyt seuraamista, jääviä sekä paikkamakuuta. Eilen BH-tyyliin 4,5min ja tänään reilut 6min, Onni makaa ihanan rauhallisena mutta pitää silti huomion minussa. Toivottavasti sama homma jatkuu myöhemminkin! :-)