Poikien hiihtoloma on sujunut rennoissa merkeissä lenkkeillen ja nauttien. Viikonloppuna on tiedossa molemmille pojille koiranäyttelyhommia, jolloin Oskukin pääsee yli puolen vuoden tauon jälkeen pyörähtämään kehässä. Valiouroksia on ilmoitettu ainoastaan 1kpl, joten Osku pääsee nauttimaan kehäilystä ypöyksin. Poikien ehdoton lemppari ja hyvä ystäväni Titta on myöskin tulossa perjantaina meidän luokse ja lauantaina lähteekin mukaan näyttelyreissulle, Onninen pääsee Titan kanssa kehäänkin asti - saa nähdä osaako herra käyttäytyä :-)

Nykyään kaikenlaiset laskurit ovat muotia joten päätin, että pitäähän poikienkin saada oma laskurinsa! Oma laskurini raksuttaa päiviä 18v synttäreihin ja ajokorttiin, jonne onkin enää jäljellä 16 aamua. ;-)
Poikien ja erityisesti Oskun laskuri raksuttaa huomisesta (27.2.) lähtien maattuja paikkamakuita sadasta pyöreään nollaan. Toivon tämän avulla saamani intoa ja motivaatiota treenata ahkerammin ja enemmän, jottaalkukesästä makuu olisi koekunnossa. Yksi kerta = yhdet treenit, eli käytännössä sata pientä treeniä joihin sisältyy makuu. Tarkoituksena on saada makuusta varma ja rauhallinen liike.