Eilisiä agitreenejä edeltävät fiilikset olivat vähän väsyneet, mutta pitihän sitä lähteä kokeilemaan ja kyllä kannatti :-D

Matkalta napattiin kyytiin Katja sekä villakoiratytöt, etupenkillä oli pientä sutinaa mutta ovi saatiin kiinni - sehän se on pääasia ;-)

Eija oli rakennellut mukavan radanpätkän, jossa itse osasin soheltaa vaikka ja missä kohtaa. Mika lähti kameramieheksi, joten videosaastettakin on nähtävissä kiinnostuneille.
2063539.jpg
Ykköshypyn taakse Onni jäi mukavasti, joten pystyin itse etenemään hiukan kauemmaksi. Vauhdista en osannut tehdä minkäänlaista arviota, joten tuli taas vähän kiire kun vieterit ponkaisivatkin yllättävän kovaa kakaran matkaan. Ekalla kerralla Onni tuli mun kropan kääntämisen takia kolmosputken suun ohi, mutta kun näytin tarkemmin ei ollut ongelmia. Putkesta se oikein ryntäsi pihalle ja neloshypyn jälkeinen käännös oli laajahko 8) Vitosputkelle ei ongelmia, kutoshyppy piti kiertää takaa ja Onni kiesi - ekalla kierrä-käskyllä koko esteen, kun ohjaamisen tarkkuus oli vähän heikko :-DD Koiraparkaa. Seiska ja kasi ihan simppeleitä, ohjauskin osui sinne päin useammalla kerralla. Ohessa video epämääräisestä yrityksestä.

Kun oltiin nopeita, eikä ongelmia kamalasti ollut, ehdittiin tehdä toinenkin pätkä.
2063540.jpg
Esteitä muutama lisää, mutta suunta oli eri. Ykköshypyltä kakkoselle fiksusti vienti oli jostain syystä melko vaikeaa, ängin vähän liian lähelle estettä ja Onni tuntui (ja kuulemma näytti) epävarmalta. 3, 4 ja 5 ihan peruskauraa, kutoselle vientiä mietin mutta totesin, että saatan ehtiä jos sijoitun oikein ja vahingossa ehdinkin lopulta. Seiskalle takaa leikkasin, vaikka olin suunnitellut valssaavani. Putkesta putkeen kiemura oli vaikea, mutta menihän se Onkka sinnekin. Video tästäkin yrityksestä.

Hidashan se oli kuin mikä ja mun epävarma (ja epäselvä) ohjaus vaan lisää koiralle tuskaa. Treenit olivat kuitenkin ihan innokkaat, joten eipä me jäädä tätä liiaksi suremaan.

Video vielä A:lta.

Päivällä leikittiin noutokapulaleikkiä - kantoikin jopa kapulaa! sekä seuraamista ja kaukoja. Aika hienosti alkaa Onkkakin tajuta, vielä se tästä :-D