Vaikka kiirettä koulun, koirien ja kavereiden kanssa pitää, piti yleisön pyynnöstä tulla pohdiskelemaan Oskunkin koevalmiutta. Saamanne pitää - pohdiskelua ála Osku.

Luokkana alokas ja jotain muutakin.

Luoksepäästävyys: Sujuu, peppu pysyy paikallaan ja tulijaa tervehditään iloisesti häntä heiluen.

Paikkamakuu: Haasteena edelleen ne häiriöt. Kotipihalla tai tuttujen koirien kanssa pari-kolme minuuttia menee helposti, myös samalla kentällä vieraan uroksen kanssa testattu (aikaa n. 1,5min) ja sujui sekin. Ohjastajan pitäisi luottaa enemmän koiraansa. Piiloja kokeiltu myös, ei ongelmia.

Seuraaminen kytkettynä ja vapaana: Paikka elää - kun on niin kivaa, pitää myös vähän edistellä ;-) Kontakti on kuitenkin katkeamaton ja käännökset hienot joten tästä se lähtee. Lähinnä kestävyyttä tarvitaan!

Liikkeestä maahan: Oskun suosikki- ja myöskin bravuriliike. Seuraaminen ok ja maahanmeno hieno.

Liikkeestä seisominen: Osaa, nopea ja täsmällinen.

Liikkeestä istuminen: Tarvitsee käskyn lisäksi vartaloavun, jonka kanssa sujuu.
 
Luoksetulo: Toinen Oskun suosikeista, tulee vauhdilla ja joskus kiireessä perusasento saattaa olla hitusen vino -> korjaa itse.
 
Hyppy: Ei ongelmia tässäkään, sujuu hienosti. Myös avo-versio ok, tosin istumisesta esteen toisella puolella epävarma.

Nouto: Odottaa innokkaasti lupaa lähteä kapulalle, juoksee täysiä ja ottaa otteen napakasti. Kuitenkin pudottaa lähes aina palautuksen aikana, joten nyt tehty pitotreeniä joka tuottaa ihan ok:sti tulosta. Vielä se joku päivä sujuu!

Kauko-ohjaus: Välimatkasta 8-10m ilman ongelmia. Vaihdot hienot ja vauhdikkaat, onnistuu sekä käsimerkillä+käskysanalla sekä ilman käsimerkkiä. Istu-maahan vaihdot erinomaiset, seisominen istumasta onnistuu myös ilman ongelmia. Yksi Oskarin suosikeista tämäkin.

Mitä pitää treenata? Niitä ohjaajan hermoja - tiedetään :-D

Uutisia: Pyrrä-miehen eli virallisemmin Miskajasmin Kuunkehrän lonkka- ja kyynärniveltulokset kolahtivat tänään postiluukusta: A-A ja 0-0! Lämpimät onnittelut vielä tätäkin kautta Tiinalle ja Anna-Maijalle, nyt keplaa harrastella. :-)