Tämä viikko on tarkoituksella jätetty löysemmäksi erityisesti Onnille, joka kävi viime viikonloppuna hömppäilemässä BH-kokeessa hylätyn verran. Kuitenkin tänään pidin ihan omat kotipihasessiot, jossa molemmat saivat treenata niitä itselle hankalimpia juttuja. Kaupungista ajelin tänään honkkarin kautta ja mikä aarreaitta sieltä löytyikään - mitä erilaisempia naruleluja eurolla!! Kolmehan niitä sitten piti hamstrata mukaan ja pojat tuntuivatkin olevan tosi innoissaan leikkihetkestä.

Ensin vuoroon pääsi Onni, jonka ohjelmassa oli tänään seuraamista. Sen seuraamispaikka on parantunut huomattavasti ja muutenkin sujuu ihan ok, mutta kontaktista tahtoisin ehdottomasti tiivimmään ja vahvemman. Siispä lyhyempiä seuraamispätkiä palkaten oikeasta paikasta ja siitä kontaktista. Liikkeestä maahanmenoa Onni ennakoi kovasti, mutta ainakin itse liike on nopea ja suora. Seuraamisen käännökset tehokuurille nyt, Onni osaisi kyllä jos treenaaminen olisi ahkerampaa.

Onnin jälkeen Osku, jolla taas virtaa piisasi ja intoa riitti. Ensin luoksetuloa ja noutokapulahommia. Osku ei vieläkään osaa pitää kapulaa suussa reippaasti ja varsinkin tänään homma tuntui erityisen tahmealta. Nouto on Oskun mielestä huisin kivaa, mutta viimeksi kapulan pudottamista ärähtäminen ei ollut kovin järkevää ja nyt homma takkuaa. Siispä Mika avuksi ja heiteltiin kapulaa Oskun ympärillä edestakaisin ja johan alkoi kiinnostaa, pari onnistunutta tuontia ja alkoi tuntua oikein mallikkaalta.

Lopuksi vielä uudestaan Onni, jolle heiteltiin kapulaa myös. Se oli ihan innokkaana mukana ja ottikin pari kertaa kapulan suuhun omasta aloitteesta, jee!

Sunnuntaina vuorossa meidän tämän kevään näyttelypäätös Haminassa, jossa tuomarina suomenlapinkoirilla Elina Tan-Hietalahti. Suomenlapinkoiria on ilmoitettu 36 kappaletta, joista pentuja on 1. Onni kisailee junnuherroissa numerolla 1608, saa nähdä mitä hommista tällä kertaa tulee!