Pojilla on ollut hauska päivä, kun molemmat pääsivät Henkan ja Mikon lumiukon rakennustalkoisiin hömppäilemään ja kuluttamaan energiaa. Onni teki spurtteja lumipallojen perään ja Osku hömppäili muuten vaan ihmisten ympäröimänä. Kivaa oli ja tällaisia päiviä voisi vuodessa olla enemmänkin :-)

Tänään tehtiin myös pitkästä aikaa tokoa ja voi että jäi hyvä mieli molempien herrojen tekemisestä! Osku teki kylmiltään BH-kokeen seuraamiskaavion askelineen hihnassa niin, että kun kontakti (pää laski alas) katosi, sanoin seuraa ja palasi taas takaisin. Koko kaavion aikana kolme seuraata mukaanlukien liikkellelähtökäskyn. Hyvä Osku!! Oskulle pari liikkeestä jäävää (maahan ja seiso) jotka ok. Ensimmäinen laskuriin kirjautuva paikkamakuu oli myöskin, ensin 2½min alokasluokan tyyliin ja vielä reilu ½min selkä koiraan päin. Selin on koiralle selvästi vaikeampi, tätä pitää treenata ahkerasti BH-koetta varten.
Osku hommasi kokoajan korkeassa vireessä, sillä oli oli hirveästi virtaa ja intoa riitti.

Myös Onni pääsi hommiin, vaikka alunperin ei tarkoitus ollutkaan tehdä sen suurempia tokoiluja. Pyysin Onnin kuitenkin sivulle ja otettiin muutaman askeleen suoria seuraamisia. Onnillakin oli intoa, kontakti pysyi ja paikka oli ok - mahtava juttu!! Suoria muutaman askeleen pätkiä useampi, kaikilla Onni oli mukana ja pääsin palkkaamaan kunnolla. Viimeisellä pätkällä kokeilin kääntää oikealle ja Onni yllätti kääntymällä hienosti ja tiivisti oikealla paikalle. Tästä huippupalkat! Lopuksi vielä luoksetulo ja paikallakäännökset, kaikki ok :-))