Tänään oli pitkä, mutta hieno päivä. Aamusta aloitin työt postikorttien ihmeellisessä maailmassa ja iltapäivällä tokoiltiin viimeistä kertaa tokon alokasluokassa.

Tuomarina tänään alokasluokassa toimi tiukka, mutta asiallinen ja erittäin mukava Ralf Björklund. Suureen alokasluokkaan oli koiria alunperin ilmoitettuna 27kpl, mutta vain 21 saapui paikalle.

Alkuun olin melko hermostunut (luoksepäästävyys ja makuu), mutta kun päästiin aloittamaan suht alkupäässä ja koira toimi, jännitys helpotti ja meillä oli tosi kivaa yhdessä.

Pisteet:
Luoksepäästävyys: 10
Paikkamakuu: 8 (toisella käskyllä maahan)
Seuraaminen kytkettynä:(käännöksissä vaikeutta, mutta huomattavaa parannusta edellisiin kertoihin)
Seuraaminen taluttimetta: 9 (Onni oli niiiiin taitava!!)
Maahanmeno seuraamisen yhteydessä: 0 (aivan liian hento käsky maahan, joten Onni teki taitavasti liikkeestä seisomisen - sen mitä ollaan treenattu)
Luoksetulo: 10
Seisominen seuraamisen yhteydessä: 9 (jeeee!!)
Estehyppy: (vino perusasento jotain muuta häslinkiä)
Kokonaisvaikutus: 9 (koiralla oli aivan valtavan kivaa ja se toimi aivan valtavan hienosti, tuomari tykkäsi ja harmitteli ohjaajan kämmiä maahanmenossa)

Kokonaispisteet: ykkönen, niukasti mutta varmasti eli 161p. TK1 sij. 8/21

Liikkeenohjaaja nauratti yleisöä Onni-kommenteilla ja osasin itse ottaa yllättävänkin rennosti. Onni toimi loistavasti, se ärisi kuumuuttaan mutta jaksoi silti keskittyä - erityisen onnellinen olen seuraamiten pisteistä (niitä ei jaettu ilmaiseksi) sekä seisomisesta, jota Onni tarjosi epäselvän käskyn kuultuaan myös maahanmenossa.

Nyt ansaitulle kisatauolle ja keväällä kuonot kohti avoimen kiemuroita!

Iltapäivästä piipahdettiin myös pitkästä aikaa kasvis-tädin ja sedän luona - kiitoksia kestityksestä! Anni ja Dino debytoivat myös tänään alokkaassa, tuloksena tällä kertaa kolmonen - siitä se lähtee. Hannalle kiitos kestämisestä ja seurasta, oli oikein mukavaa. :-)