Torstaina tokoiltiin Annin & suursnautseri Remun (Silsile's Obelix) kanssa Ristiinassa. Mulla molemmat pojat mukana, tarkoituksena saada jotain suht fiksua aikaan häiriön alla. Pojista kumpikaan ei ollut tavannut Remua aiemmin, joten otin alussa ihan rauhassa - otin pojat autosta kontaktista kuten normaalistikin ja mentiin Annin perässä kentälle. Ekana vuorossa oli Osku, jonka vuoron ajaksi sidoin Onnin odottamaan. Normaalista poiken päästin Oskun samantien irti. Os oli alusta asti mukavasti menossa mukana - pari kertaa se kääntyi Remua katsomaan, mutta kun vaan pyysin sitä sivulle ja jatkamaan, ei sen tarvinnut välittää ollenkaan koko kaverista! Pääasiassa seuraamista, tarkoituksena päästä mahdollisimman tiiviistä paikasta+kontaktista palkkaamaan, joka onnistuikin kohtuullisen hyvin. Kaukoja välimatkoista 5m, 6m ja 8m jotka ilman ongelmia :-) Vaihdot ensin m-i-m-i-m-i-s ja toinen i-m-i-m. Ensin ilman käsimerkkejä ja lopuksi kanssa, jotta saataisiin liikkeestä varma - kokeessa käsky+käsimerkki tuntuisi tosi helpolta, kun ollaan treenattu vaikeamminkin. Luoksetulot ok, ei meininkiäkään lähteä toisen luo ja seurasi kokoajan mun menoa. Jäävät pääasiassa ok - maahan Anninkin mielestä hyvä, seisominen tosi hieno ja istumiseen tarvitsee vielä sen vartaloavun. Oskulla oli kivaa ja pääsin palkkaamaan oikeista jutuista - jes!

Sitten Onni, jonka päästin myös heti vapaaksi. Mentiin tarkoituksella lähelle Remua, joka teki Annin kanssa hihnassa juttuja. Tällä kertaa Onniksella oli vauhtia ja virtaa, pystyttiin hinkkaamaankin jotain yksityiskohtia ja siltikin intoa vielä riitti. Perusasennoissa peppu oikealla paikalla, mutta etujalat joka kerta eri suunnissa :-D Seuraaminen 5-6 askeleen verran hienoa, jonka jälkeen alkaa edistää -> lyhyemmiltä pätkiltä palkkaa ja paljon toistoja. Jääviä aletaan pilkkoa enemmän paloiksi, vahvistetaan erityisesti maahanmenoa ja seisomista. Luoksetulot erityisen mukavat, vauhtia oli ja pa löytyi.

Lopuksi mentiin ihan muutaman metrin päähän Annista ja Remusta, Onni koko ajan vapaana. Vapautin sen tekemään mitä tahtoo ja seurasin, miten se ratkaisee ongelman. Kutsuin luokse ja tuli suoraan + nopeasti. Remu oli hiukkasen epävarma tilanteesta, jolloin pari kertaa nousi murisemaan - jolloin Onni vaan käänsi päätä ja väisti poispäin! Lopuksi pyysin sen sivulle ihan lähelle ja hienosti keskittyi, eikä meinannutkaan mennä toisen luo. Taitava Onnis!!

Eilen käytiin Onnin kanssa mätsärissä koulun kentällä. Tuloksena tällä kertaa sininen nauha löysähköllä esiintymisellä ja sijoitus lopulta sinisten 2. :-) Onni sai taas monta uutta kaveria, mikäs siinä ollessa :-P

Tänään käytiin poikien kanssa lammella nautiskelemassa auringon paisteesta. Pojat hömppäilivät molemmat vapaina ja Onni kävi pari kertaa lammella kelluvassa saaressa tekemässä tutkimuksia. Tuuli vei kuitenkin vähän yllättäen saaren niin kauas rannasta, ettei hyppely enää onnistunutkaan ja tyyppi jäi kiljumaan keskelle lammikkoa :-D Lopulta ongelma kuitenkin ratkaistiin, Onni hyppäsi veteen ja ui hienosti 4-5m rantaan :-))! Taas monta hienoa kokemusta, meitä ei pelottanut natiseva laituri eikä vesi, jossa piti käydä pöllöilemässä monta kertaa. Kiva! Osku  keskittyi odottamaan Onnia rannalla, hölmö pentu, se tuntui ajattelevan..