Pitkästä aikaa ihan vain kuulumisia meikäpojilta. Poikien elämä sujuu normaalisti, molemmat nautiskelevat kiireettömistä kesäpäivistä ja toistensa seurasta. Ihanaa nähdä, kuinka hienosti niiden yhteiselo sujuu vaikka joskus Oskua selvästi ärsyttää parkkikakaran riehuhepulit kesken makeimpien päiväunien.. Pääasia kuitenkin on, että pojat ovat hyviä kavereita keskenään ja on ihana huomata, kuinka ne "ihan vain vahingossa" eksyvät toistensa kylkiin kiinni kun nukutaan samassa huoneessa. Onnilla ollessa ikää 1v3kk pieniä murrosiän merkkejä on ilmassa: hajut kiinnostaa enemmän kuin ikinä, mutta korvat sillä on pääasiassa mukavasti mukana eikä se ole enää niin herkkiskään kuin muutama kuukausi sitten. Toivotaan, että tämäkin ikävaihe ohitetaan kunnialla ja jo ensi vuonna Onnista voisi kutsua hieman aikuisemmaksi kuin tällä hetkellä :-D

Onnin harrasteluihin kuuluu hyvää: tällä hetkellä sen treenit pyörivät lähinnä tokon ja itsenäisten agilityhommien ympärillä. Agin alkeiskurssi on nyt läpi suoritettu ja toivotaan, että syksymmällä päästäisiin jatkamaan jatkokurssin merkeissä. Tämän syksyn tavoitteet liittyvätkin Onnin kanssa lähinnä tokopuolella: haaveena ja tavoitteena olisi korkkailla se alokasluokka ja napata sieltä se ykköstulos. Myös BH-koe on suunnitteilla, mutta sinne ei mennä uudestaan kuin vasta sitten, kun Onni todella on valmis ja liikkeet ovat satavarmasti hallussa.

Oskun kanssa keskitytään myöskin tokon puolelle. Tälle vuodelle on sekä toko- että BH-koe mietittynä, nyt vain tarvitaan sitä kuuluisaa tokokärpästä puremaan niin saadaan ohjaajankin motivaatio kohdalleen.

Näyttelyrintamalla pojille on tulossa molemmille kehäilyä: Osku pyörähtää Arvi Ellménin kehässä 5.7. Mikkelissä sekä molemmat pojat sekä Helka-neiti pyörähtää kehään Rokuan kesäerkkarissa 19.7. Elokuun ekana viikonloppuna on Onni menossa kaikkina päivinä Sawo Showhun Kuopioon ja muita elokuun näyttelysuunnitelmia onkin sitten Kouvolan KR sekä Mikkelin ryhmis. Mikkelin ryhmiksen aikaan meille on mahdollisesti tulossa myös tyttöpuolisia koiravieraita, saa nähdä toteutuuko poikien haaveet! ;-)

Huomenna suunnataan pitkällä metsä- ja peltolenkille kameran kera, toivottavasti sää suosii ja saadaan todistusaineistoa kuvien merkeissä tallenneltua. :-)