Niin se vain on, että kun vuosi vaihtuu niin alkaa omistajatkin ryhdistäytyä. Näin meilläkin joten pojat pääsivät uuden vuoden kunniaksi molemmat pitämään kivaa agihallille :-) Taukoa meillä olikin ehtinyt tulla Oskun kanssa se 5kk, edellisen kerran Osku on nähnyt esteet Agirodussa Vöyrillä heinäkuussa. Ajatukset harhailivat epävarmuuden ja pelon rajamailla, meillä on ollut Oskun kanssa ongelmia kentällä pysymisessä, kun usein ne muut koirat ovat sille liian suuri häiriö, mutta kuinkas kävikään - miten voikin pian 5 vuotias koirapoika olla innoissaan?! Oskun kanssa tehtiin pientä sekalaista pyöritystä parin hypyn, putken, keppien ja A:n kanssa. Agilitykärpänen on purrut meitä molempia, pahasti. Vauhtia ja intoa on, vielä kun oppisi luottamaan. Tein myös itseni kanssa päätöksen, että keväällä jos ja kun sen ajokortin joskus saan, tulee Osku palaamaan aktiivisempaan treenailuun takaisin. Katsotaan siis treenipaikkaa uudestaan maaliskuussa. :-)

Myös Onni pääsi hommin, kakara sai tutustua jo ennestään tuttuun putkeen, yksittäiseen hyppyyn sekä kontakteihin (keinu ja A) jotka sujuivat mukavasti. Onnilla oli kova kiire namille, mutta esim. keinulla pieni pudotus ei tuntunut haittaavan sitä ollenkaan. Hienoa!
Ageilun jälkeen lähdettiin käymään syksyllä kynnetyn pellon puolella, jossa koko porukka sai irrotella Oskua (idiootti-omistaja) lukuunottamatta. Onnilla ja tytöillä (Jaava ja Myrtti) oli kivaa, vaikka pienen tapaturman ansiosta Myrtti olikin sitä mieltä että Onnin ei tarvitse katsoakaan samaan suuntaan sen kanssa. Noo, ehkä tuo nuoren neidin sielun elämä vielä tästä paranee ja Onnikin pääsee suosioon takaisin! :-)
Onni teki tänään myös tokoa, ohjelmassa oli lyhyt (n. 10s) paikkamakuu toisen koiran maatessa vierellä sekä pientä seuraamispätkää, luoksetulo ja leikkiä. Hienosti selvittiin ja näkyi, että ollaan kehitytty ja Onni osaa jo kovasti! Erityisen hienoa oli myös, ettei toisten häiriö ollut mikään ongelma herralle.
Eilisillan uuden vuoden raketit eivät myöskään tuottaneet meidän herroille minkäänlaisia ongelmia. Puolen yön aikaan herrat käänsivät kylkeä ja nukkuivat ihan täysin, reagoimatta ääniin ollenkaan.