Eilen istuskeltiin Onnisen kanssa vähän reilu viitisen tuntia junassa ja saavuimme iltapuolella Seinäjoelle. Vaihdot ja yleensäkin junamatkailut sujuivat hienosti, Onnin vain nukkuessa vaikka pari kertaa toisilla koirilla olikin sille sanottavaa. Illalla Onni tapasi Minnan tytöt (Tuiskun ja Ruutin (Taikahallan Jäkälätassu) sekä Mila-pennun (Kylkimyyryn S-pentueen neitonen) joiden kanssa päästiinkin heti painimaan ja tottakai ihmiset höpisemään. Simba-shelttiherra oli sitä mieltä, että tuollaiset suomalaiset pojanklopit saavat painua kotiinsa omalta pihalta joten herroja pidetään irti valvotusti, ettei Onniksen lynkkaaminen olisi pääasiana koko reissun aikana :-D Onni malttoi nätisti nukkua parkkineitien kanssa, vaikka aamulla tuntuikin väsyttävän enemmän kuin ketään ;-)

Tänään aloitettiin päivä löysäilyillä - suklaata ja leffoja katsellen/mässäillen 8) Esiteltiin myös onnettomia tokotaitojamme Minnalle ja saatiinkin paljon vinkkejä - ylimääräiset höpöttelyt pois ja Onnille huomiota ainoastaan tokon kautta. Päätös tokodebyytistä tuli myöskin tehtyä - pitkälle ensi vuoteen menee.

Itse tein tokohommia Tuiskun & Ruutin kanssa ja oli hauska huomata, kuinka erilailla sitä itse käyttäytyy. Ehkäpä sitä joskus oppisi toimimaan myös oman koiran kanssa!

Illalla treffaamaan Nekku-siskoa, saa nähdä mitä neiti on veljestään mieltä ja saadaanko leikit aikaiseksi. :-)