Niin se vaan on Onnisenkin kanssa alkeiskurssi läpikäytynä. 10 kertaa tuli kurssilla käytyä ja tänään testattiin, mitä sitä onkaan opittuna 8) Rata sisälsi 12 estettä, joista oli rakennettu pätkä joka sisälsi opiskelemiamme juttuja. Ohessa epämääräinen ratapiirros, jossa taas mittasuhteet päin prinkkalaa:
1621953.jpg
Jätin siis Onnin ensin ykköshypyn taakse, menin ykkösen ja kakkosen välille josta ohjasin putkeen. Olisi pitänyt mennä kakkosenkin taakse, sillä Onnillakin olikin niin paljon vauhtia, että tuli kiire putkelle mennessä kun koira oli ensin oikealla ja sitten vasemalla :-D Onni haki putken hienosti ja vauhdikkaasti, jee! Putkelta hypyille, joista varsinkin kutosen näytin huolimattomasti mutta sekin sujui ilman ongelmia. Pöydälle Onni hyppäsi hyvin, mutta kun sanoin liian nätisti sen "odota", se ehtikin hypähtää pois ennen ajan täyttymistä. Kuitenkin uudestaan, jolloin peppukin kosketti maata. Pöydältä ohjasin suht tarkasti kepeille, jotka aloitti loistavasti ja pujotteli suht reippaasti loppua kohti. Keppejen jälkeen taas haki hienosti putken, ja selvittiin hypyille mukavasti. Hypyt sujui ok ja putkeen Onni ryntäsi kuin viimeistä päivää - hassu poika! Todella tyytyväinen olen varsinkin, kun Onni ei välittänyt muista koirista/tuomaritädistä pätkääkään. Loistavaa :-)) Onni suoritti lopulta radan aikaan 42,6s ja sijoittui neljänneksi häviten ainoastaan Max-borderterrierille sekä parille sheltille. Onnea kaikille menestyneille ja tyytyväisille vielä tätäkin kautta!

Nyt jäädäänkin sitten kesätauolle ja toivotaan, että päästään syksymmällä jatkamaan jatkokurssin merkeissä.

Ohessa muutama kuva Onnin radalta:
1621994.jpg

1622004.jpg

Odotusajalla tokoiltiin ja saatiinkin muutaman askeleen pätkät seuraamista onnistumaan loistavasti. Tällä kertaa se kontaktikin oli mukana erinomaisesti, johon kyllä nakeillakin saattoi olla oma osuutensa :-)