Tänään suunnattiin Onkkasen kanssa Mahhilaisten järkkäämiin näyttelytreeneihin, jotka Vetelin Anna tuli urhoollisesti pienelle poppoolle pitämään Räsäsen Olavin tehdasalueen parkkipaikalle. Ensin kiepahdeltiin porukassa muutama kierros ympäri ja Anna kävi jokaisen koirakon yksitellen läpi. Kerroin jo etukäteen, että Onnista saattaa jänskättää mutta vielä mitä, rivistä seisomisestakaan ei meinannut tulla mitään kun oisi vaan uuden ja niin iiiihanan ihmistuttavuuden kanssa pusutella :-D Onnilla ei sen kummempaa huomauttamista esittelyissä, ihan peruskauraa. Odotusajoilla tokoiltiin, jonka vuoksi paikalle saavuttiinkin - luoksetulot ja seuraamispätkät ihan jees, paikkamakuusta piti epävarmuuksissa nousta, mutta ihan voi itseään syyttää kun vähän hutiloiden Onnin makaamaan jätin. Toisella kerralla ei kuitenkaan ongelmia.

Näyttelyhommien jälkeen lähdettiin vielä koko maalaiskoiraporukan kanssa lenkkeilemään ja niin taas saatiin maailmaa paranneltua ihan urakalla :-) Kiitokset vielä tätäkin kautta loistavasta seurasta Jonnalle & Tarmolle, Terhille ja pikku-Lillukalle sekä Karitalle ja Maxille. Otetaan pian uusiksi!

Kotimatkalla autossa nukkui pieni ja väsynyt koirapoika - seuraavan kerran puuhastellaankin sitten sunnuntaina kehänauhojen sisäpuolellakin.

Oskun vointi on jo miltei entisellään - ruoka maistuu lähes normaalisti ja lenkilläkin se oli jaksanut tänään kiskoa iskää normaaliin tapaansa alkuinnostuksissaan, joten Oskulassa on taas rauha :-D!