Sunnuntaista on pikkuhiljaa toivuttu ja katseet on käännetty tulevaisuuteen :-) Näillänäkymin kokeillaan Onnin kanssa vielä kerran tämän vuoden puolella, kuukauden päästä Pieksämäellä. Se jää näillä näkymin viimeiseksi alokasluokan kokeeksemme ja kevääksi otetaan tavoitteeksi debytointi avoimenluokan ihmeellisessä maailmassa.

Eilen tokoiltiin kotosalla, Onni teki seuraamista ja erityisesti sitä paikan vahvistamista hihnassa muutaman askeleen pätkillä sekä perusasentoa paikallaan. Pikkuhiljaa alkaa se pepun paikkakin tulla sieltä - jes! Paikkamakuu niin, että jätin koiran makaamaan (n. 2min) kun itse kävin sisällä hakemassa namit+lelut kehiin - Onni makasi rauhassa liikahtamatta. Jäävistä makuu on ehdottomasti varmempi, mutta seisominenkin alkaa löytyä, kun muutaman kerran muistuttelee. Noutokapulalla leikittiin lopuksi riehumisen ohella, pari kertaa saatiin se suuhunkin ja Onni tuntui olevan kovinkovin ylpeä taidoistaan :-D Vielä se siitä! Kaukoihin aletaan tutustua myös pikkuhiljaa loppuvuoden aikana.

Oskari teki seuraamista ensin hihnassa ja sitten vapaana. Kokonaismitaksi tuli sellainen BH-kokeeksi verrattavissa oleva pätkä, kontakti pysyi mitä nyt paikka vähän poikittaa.. 8) Käännökset on täpäkät, tykkään kun Osku tekee niin tarkasti mutta innokkaasti. Jäävät ok, istumiseen vartaloapu. Noutohommat ovat edistyneet kovasti, kiitos vielä kaimalle vinkeistä!