Tänään päästiin pienen tauon jälkeen treenailemaan ohjatusti ja mukavat treenit taas olikin :-) Tämä jää näillä näkymin viimeiseksi kerraksi hetkeen, kun allekirjoittanut suuntaa ensi viikolla polvileikkaukseen ja sen jälkeen treenailut jäävät sisähommiksi.

Treenit aloiteltiin luoksepäästävyydellä koemaisesti, homma ok eikä Onni varmaan edes huomannut, kun Anni kävi moikkaamassa. Tämän jälkeen paikkamakuu, aikaa 2,5min välimatkalla. Onnin makasi tällä kertaa berni-Peten ja amstaffi-Rissen välissä, taustalla hääri slkn Muusa 4kk jonka kimeä haukku vähän häiritsi meidän herran toimintaa ;-) 2min kohdalla kävin palkkaamassa, ihan nätisti makasi vaikka pää välillä Muusan touhuihin kääntyikin. Onnistunut treeni! Noutokapulahommia jätketään tästäkin eteenpäin naksutellen, kuonolla tökkäilystä ollaan päästy hammasteluun ja pari kertaa kapula on noussutkin. Tätä tehdään lisää, kun itse olen toipilaana eikä ulos juuri päästä. Ruutuun juostiin pari kertaa täydelläkin matkalla, Onni tietää mitä siltä halutaan ja mikä tärkeintä, sillä on kamalan kivaa. Seuraamista tehtiin tällä kertaa mukaan lähtö-treenin avulla, Onni oli kartalla mitä nyt itse pitäisi liikkua räväkämmin. Luoksetulot pariin otteeseen, Onni pysyi tällä kertaa hienosti kummallakin kerralla odottamassa ja tuli kutsusta suoraan perusasentoon.

Torstaina päästään ekstrana tälle viikolla tokoilemaan oikein "oikean" kouluttajan oppiin, kun päästiin Onnin kanssa Mujusen Salmen koulutusporukkaan mukaan. Pari kertaa käydään kysymässä vinkkejä ja näyttämässä mitä osataan, katsotaan onko homma hyödyllistä :-)

Sunnuntaina Osku pääsee pitkästä aikaa näyttelykehään, kun vuorossa on Jkylän erkkari. Tuomarina uroksilla on tällä kertaa kasvattajatuomari Tapio Kakko, joten on erittäin mielenkiintoista lähteä hakemaan arvostelua. Valiomiehiä kehään on ilmoitettuna 12kpl, saa nähdä kuinka karvattomia kilpakumppanit ovat!

Pojat syystunnelmissa:
_small.jpg

_small.jpg

_small.jpg

_small.jpg