Tänään treenailtiin tuttuun tapaan agia, tällä kertaa toiseksi viimeistä kertaa jatkokurssiporukan kanssa. Eija oli rakennellut mukavan pätkän, jonne sijoiteltiin ekaa kertaa numerotörpöt eikä Eija antanut alkuun ohjeita ohjastamiseen ollenkaan. Radalla oli ekaa kertaa kontakteista myös A, joka tehtiin ensin erikseen ja lopulta osana rataa.

Ekalla kierroksella aloiteltiin A:lla. Jätin namin kontaktille ja Onnille tuli heti vipinää kinttuihin. Hienosti stoppasi ota-käskyllä loppuun, jes! Toisella ja kolmannella kerralla Onni ei edes tajunnut namia, vaan istua napotti ja odotti lupaa jatkaa - loistavaa.

Radalle suunnittelin valsseja ja palkkausta A:lle. Onni eteni ihan nätisti, sain valssit tehtyä ja Onni stoppasi jälleen kontaktille hienosti - eikä huomannut lihapullaa!! Se taitaa tosiaan tykätä esteestä :-) Loppuradalla ongelmaksemme muodostui jälleen kerran vienti peruuttaen hypyltä hypylle - miten noinkin yksinkertainen ohjaushässäkkä voikaan olla noin vaikeaa toteuttaa käytännössä :-D Tätä kuivaharjoiteltiin lopussa muutaman hypyn treenillä välistä vetäen, mä etenen liikaa enkä jätä Onnille tarpeeksi tilaa. Onni jaksoi tänään ihan hurjan määrän toistoja ja se oli tosi innokkaana koko treenien ajan - mahtavaa!

Lopuksi tehtiin Katjan ja Fridan häiriönä/avustamana keinua sekä keppejä, Onni alkaa tajuta eikä keinullakaan jänskättänyt läheskään niin paljon kuin ennen.

Paikkamakuu ja luoksetulot Fridan agihommien sivussa toimi myös kivasti, taitava Onkka!

Tänään käytiin myös poikien kanssa peltoilemassa, ohessa meiningeista muutama räpsy:
_smaller.jpg
yhdessä

_smaller.jpg