Kaiman blogista jo hetki sitten bongailtu, ohessa omaa pohdintaa.

Tämäniltainen pohdinta koskee lähinnä Onnia, Oskun tilannetta voisi miettiä huomenissa. Luokkana siis alo, mitään kummempia pisteitä en osaa antaa mutta lähinnä osaamistasoa pohtien mennään.

Luoksepäästävyys: Ei kamalasti treenattu, mutta parina kertana treeneissä ollaan tehty ihan koemaisesti ja hienosti pysyy peppu maassa, eikä muutenkaan kummempia ongelmia. Kokeessakin luulen, että ihan ok.

Paikkamakuu: Treenattu on, mutta aikaa ja häiriöitä kaivataan lisää. Onni makaa rauhassa ja tarkkaavaisesti - muut koirat eivät kiinnosta, lähinnä se mamman luokse meneminen on se juttu. Rivissä makaa nätisti ja nyt on parina kertana vieruskaveri lähtenyt matkoihinsa - jolloin olen antanut vahvistavan "paikka"-käskyn eikä ongelmia. Aikoina 1-1,5min menee ongelmitta, joten nyt vaan aikaa ja välimatkaa lisää. Rivissä keskipaikalla enemmän treeniä, usein sattunut reunaan tähän mennessä. Myös luoksetuloja toisten kanssa niin, että Onnin pitää maata (=lisää häiriöitä).

Seuraaminen kytkettynä ja vapaana: Itse pitää treenata sitä hihnan pitämistä ja käsien asentoja - miten voikin olla näin vaikeaa :-D Muuten ei ongelmia, palkkaa pitäisi vähentää ja siirtyä isompaan ja huipumpaan loppupalkkaan. Käännökset tarkemmiksi ja hallitummiksi. Kontakti pysyy ja paikkakin lähes hieno.

Liikkeestä maahanmeno: Onni tietää mitä pitää tehdä, ainoastaan varmuutta ja nopeutta lisää pallopalkalla. Oikeassa vireessä tosi hieno.

Liikkeestä seisominen: Seuraa nätisti, mutta itse seisomisliikettä treenattu liian vähän. Sitä siis ihan pelkkänä seisomisena lisää. Nopeutta myös tähän.

Luoksetulo: Onni osaa, nopeutta ja loppuperusasennon suoruutta lisää.

Hyppy: Lisää treeniä! Hyppy-käskyn Onni osaa, mutta kaipaa lisää varmuutta ja vauhtia.

Heh, pitää ehkä hitusen vielä treenata!