Tänään oli ihan mälsät treenit, mutta kyllähän mä jo hallille mennessä tiesin, ettei hommista tule mitään. Jo kotipihalla menetin hermot ekaa kertaa, kun Onni olisi mieluummin valinnut kopin takana kuralätäkössä nukkumisen kuin autolla treeneihin lähtemisen. Pakolla ja tiukilla käskyillä sen lopulta sain pois, mutta tiesin jo, ettei tänään ole kovin iloiset treenit edessä.

Hallilla meitä odotti vauhdikas radanpätkä sisältäen hyppyjä ja putkia. Ennen omaa vuoroa ehdittiin tehdä puomia ja tokoilla, jolloin Onni vaikutti hyvinkin innokkaalta. Hallissa se kuitenkin kyseli kamalasti lupaa edetä, oli ihan intona mutta se purkautui enemmän hätäilynä kuin vauhtina/etenemisenä joten eipä tuosta mitään tullut. Luotin itse aivan liikaa koiraan, joka viimeksi sen kuin lensi esteitä kiitäen eteenpäin - tänään olisi pitänyt saatella varsinkin putkien suille huolelle, viiden piste sille joka arvaa saatinko.. Enpä tietenkään ja Onni kääntyili kyselemään joka esteen jälkeen, että saankosaankosaanko ja miä vaan omalla ohjauksellani käskin pysymään lähellä. Argghh! Kotimatkalla auton soittimessa jyrisi Stam1naa, hyvin menee mullakin matkamusiikit mielialan mukaan.

Agin palkka vaihtuu tämän jälkeen ehdottomasti leluihin, Marjan mielestä se on satakertaa parempi vaihtoehto ja koirakin kyllästyy kuulemma hitaammin kuin nameihin. Tokopalkkana saavat lihapullat/nakit toimia edelleen.

Osku on sairastellut tämän viikon ripuli/oksentelu-tautia joka näyttäisi pikkuhiljaa hellittävän. Alkuviikosta Osku jätti useampana päivänä ruoan syömättä tai söi, mutta oksensi kaiken pihalle. Nyt näyttää virtaakin löytyvän enemmän, joten eiköhän se tästä :-)

Onnin näillänäkymin tämän syksyn viimeisen tokokokeen koekutsu napsahti tänään postilaatikkoon. Kangasniemen koetta tuomaroi Marita Packalén ja alokasluokassa kokeilijoita on 8kpl. Mukava pikkukoe siispä! :-)

Miskajasmin K-lapsien 4. osanottaja kävi tänään terveystarkeissa - Helka-neitinen nimittäin. Selkä ja polvet todettiin erinomaisesti terveiksi ja kyynärissäkään ei kuvaavan lääkärin mielestä ollut mitään huomautettavaa. Lonkista toinen lähti priimana, mutta toisessa oli huomautettavaa (=löysyyttä). Toivottavasti Kennelliiton kierros tuo hyvät tulokset takaisin, pidetään peukkuja pystyssä ja tärkein, suuri Kiitos Sanna ja pusuja pojilta Helkikselle!