Tänään tokoiluhommissa Rantakylässä, treenejä veti tuttuun tapaan Anni. Ensin molempien poikien kanssa kävelemässä, hienostiAloitettiin seuraamisella, Onni oli erinomaisesti mukana ja paikkakin tuntui hyvältä. Kontakti pysyi, eikä muista koirista välitetty - jes! Seuraamista myös rivissä ensin ilman koiraa kuivaharjoitteluna ja tämän jälkeen rivissä yhdessä. Multa tippui lihapullaa maahan, jota alkupätkä meni muruja etsiessä.. Jotenkin tuntui, ettei Onni ollut muutenkaan erityisen iloisella mielellä liikkeellä ja itsellekin jäi vähän tylsä fiilis. Plaah.

Seuraamisten jälkeen hyppyä, joka onnistui loistavasti ja Onni oli heti mukana ihan eri sykkeellä. Nyt vaan aletaan yhdistää lelua mukaan niin saadaan seisomisesta varmempi. :-) Hypyn jälkeen saatiin jokainen hioa omaa "ongelma-liikettä" ja me tehtiin jääviä. Ihan onnistuneita suorituksia, seuraaminen vaan tökkii kun perusasento on niin edessä ja liikkeelle lähtiessä Onni edistää. Sain ansaitusti ruoskaa perusasennosta, tähän lisää treeniä kovasti!

Lopuksi Oskari pääsi tekemään hömppätemppuja ja seuraamista muiden keskellä, ihan mukavasti meni ja korvat oli tallella. Oskun seuraaminen on kyllä aika kivalla mallilla nyt, jäävät onnistuu eikä muut koirat haitanneet ollenkaan.

Kotimatkalla käytiin vielä piipahtamassa Urskissa kisoja katsomassa. Pojilla riitti rapsuttajia ja nätisti käyttäytyivät kisapaikalla muutenkin :-)