Viime viikkoina ollaan ehty kotona jääviä ja makuita, luoksetulo on myös ihan hyvälla mallilla. Pääasiassa Onni on keskittynyt hömppätemppujen rakenteluun (osataan kieriä vihdoin!). Oskun jäävät on hienot, samoin kaukoista tykkään kovasti. Sen seuraamispaikka on tiivistynyt kovasti ja kaikista parasta on ehdottomasti sen vilpitön innokkuus, kun se pääsee tekemään hommia. Osku on muutenkin ollut "hyvällä" päällä pidemmän aikaa, vapaana ollessaan se pysyy lähettyvillä ja kuulolla paremmin kuin varmaan ikinä - sen nuoruusvuosien meininkejä muistellessa! On se hieno mies.

Tänään oli vuorossa Onnin ohjatut, kouluttajan tuttuun tapaan Anni. Aloiteltiin pujottelulla ympyrässä, Onnilla ei ongelmia. Jatkettiin kontaktiharjoituksella koiran ollessa ohjaajan sivulla, samoin seuraamisen liikkelle lähtöjä. Onnille oli selvästi vaikeampaa puuhata hallissa, kuin syksyllä tauon ollessa niin pitkä. Joka tapauksessa meininki oli parempi, kuin viimeksi! Tauoissa on puolensa. Zian kanssa makoilivat nätisti seinässä vierekkäin, paikkamakuut sujuivat ja erityisesti hyppytreeni oli mainio! Oikeaa tokohyppyä pääsee testailemaan liian harvoin.

Agiesteitä testailtiin myös. Onni on A:lla mainio, kun se alkaa olla jo varma este. Keinua kokeiltiin eikä sielläkään himmailtu samaan tapaan, kuin aiemmin. Jee! Itsellä olisi kova hinku radalle, toivottavasti saadaan treenipaikka kevääksi :--) 

Koe ja näyttelyrintamalla on hiljaista. 4.4. Onni on ilmoitettuna Lappeenrannan KR:n ja tokokokeita sekä BH-koetta olen ajatellut huhti- ja toukokuulle. Maaliskuu pyhitetään treenailulle ja allekirjoittaneen ylioppilaskirjoituksille - sitten urakka on toivottavasti vihdoin ohi!



Ohessa kuvasatoa sunnuntailta, kevätaurinko on ihana!