Mitä varten koeviikot lukiossa ovatkaan? Koirien treenausta tietenkin! Tänään ja eilen ollaan käyty Onnin kanssa lenkillä tuolla keskustan ympyröissä pyörimässä, samalla treenaten ja totutellen meininkiin. Eilen käytiin istuskelemassa paikallisen S-Marketin liukuovien edessä namia syöden ja kontaktia ottaen, tehtiin paikkamakuuta ja muutenkin enemmänkin tutkiskelureissu. Alkuun Onni hyppi ja pomppi ja lenkkeilystä ei meinannut tulla mitään kun oli niin kivaa! Ympäriinsä tallailtiin ja kun kaikki isommat ja vilkkaimmat kadunkulmat tuli katseltua, oli aika kävellä kohti kotia.

Tänään kun pääsin koulusta aikaisin pyysin äitiä tuomaan Onnisen luokseni ja taas käveltiin keskustan kiemuroissa. Käytiin tutkailemassa ala-asteen välituntia ja rapsuteltavana Eevin luona, Onni rakastaa! Onni on ymmärtänyt hienosti ihmisten ja koirien ohittamisen idean, kontakti pysyy eikä herra päästänyt pihahdustakaan koko lenkin aikana. Kentällä käytiin tekemässä lyhyet paikkamakuut, parit luoksetulot sekä seuraamisen liikkeellelähtöjä. Onni on ymmärtänyt tosi hienosti seuraamisen idean - nyt keskitytään käännöksiin ja kontaktin pysymiseen. Seuraamisesta on tarkoitus tehdä huippu juttu, toivottavasti onnistutaan! :-)

Oskun kanssa on tällä viikolla keskitytty luoksetulon pysäytykseen. Vauhtia on, vielä kun saataisiin moottori pysähtymään käskyn tultua.. Tekemisen meininkiä on kuitenkin näkyvissä pitkästä aikaa! Sunnuntaina mennäänkin Oskun (ja mahdollisesti Onninkin) kanssa tokoilemaan kaupunkiin, Annin pojat tapaavat ensimmäistä kertaa meidän miehet! Perjantaina ei ole koetta, joten ohjelmassa on lenkkeilyä ja valokuvausta. :-)