Taas ollaan poikien kanssa tokoiltu. Illalla tehtiin ruokakupilla molempien kanssa hommia. Oskulla meni totaalisesti kuppi nurin, kun pyysin sen vaan määrätietoisesti seuraamaan oikealla paikalla kontaktissa, herran kun teki niin hirveästi mieli ruokaa.. Lopulta ehkä sadannen toiston jälkeen se tuli suht ok sivulle, josta vapautin syömään. Onnin ei tarvinnut tehdä kuin yksi toisto, jonka jälkeen se oli suorassa sivulla kontaktoiden. Hyvä Onni!

Tänään tehtiin myös Onnin kanssa alo-kertausta sekä pätkiä muualtakin. Paikkamakuu ilman ongelmia, aika n. 3min ja itse olin välillä pois näkyvistäkin. Seuraamiset tehtiin lyhyesti ja ytimekkäästi, ihan ok. Kaukot yhdellä vaihdolla m-i koiran edessä seisoen - alkuun meinasi peppu siirtyä, mutta kolmannella yrityksellä saatiin pysymään paikallaan. Ripeä vaihto. Liikkeestä seiso oikein hyvä, käskyyn käsiapu+käsky. Liikkeestä maahan nätti pelkällä käskysanalla. Liikkeestä istuminen nätti, sekoittaa vielä hiukkasen maahanmenoon. Lisää toistoja näihin! Luoksetulo nätti, perusasentokin luonnistui nätisti.

Hyppyä treenattiin ekaa kertaa, kun sain vihdoinkin aikaiseksi rakennella sellaisen laatikosta ja haravanvarresta avustaen. Heti Onni tajusi homman idean ja hyppeli sekä tokotyyliin että agilitymäisesti hyppyä edestakaisin. Hyvä Onni! Maxikorkuista agihyppyä pitää ilmeisesti toden teolla alkaa selventää Onnille niin, että rimaa nostetaan vähitellen ja että hyppelystä tulee normaalia. Toivottavasti alkaa toimia :-)

Pyörälenkit on myöskin tarkoitus aloitella sekä iskän että minun voimin, tavoitteena joskus tulevaisuudessa AD-koe.