Tänään järjestettiin Mikkelissä, tarkemmin Anttolassa näyttely ja pitihän kotinäyttelyyn jompikumpi omistakin pojista ilmoittaa. Tällä kertaa tuomariksi sattui sen verran tiukempi herra, että kehään lähti vain Osku mieltään virkistämään. Aamulla siis pakattiin Osku ja tavarat autoon ja lähdettiin Mikan kanssa kohti Anttolan koulun kenttää. Tällä kertaa suomenlapinkoiria oli ilmoitettuna 17kpl, joista iso osa olikin tuttuja jo ennestään. Pikkutyttöpennuissa Lilli-neiti teki näyttelydebyyttinsä ei turhan huonosti ollen hienosti PEK1 KP ROP-pentu hienolla esiintymisellä. Paljon onnea Jonna, Mika ja Anna-Maija!
Valiouroksissa kilpaili kolme urosta, joista FIN MVA Jahkkas Wiikari oli ansaitusti ERI1 PU1 VSP ja Miskajasmin Ikioma eli Turre ERI3. Osku käyttäytyi jo kehän laidallakin nätisti ja kehässä se vasta näyttikin osaavansa olla hieno poika - tuloksena ERI2 PU3!

Osku oli valtavan hieno ja tuomarisetäkin (Hannu Talvi) tuntui tykkäävän kovasti. Ohessa arvostelu:
"Musta-rusk. sävyin ja vaalennuksin. Tyylikäs hyvä uros, sopusuht. pää. Kaikinpuolin erinomainen rakenne. Hyvä luusto ja kulmaukset, turkki ei parhaimmillaan. Komea häntä, harvinaisen hyvät liikkeet. Hyvä luonne."
VAL ERI2 PU3