Poikien kanssa on syysloman kunniaksi yritetty touhuilla mahdollisimman erilaisia juttuja. Ollaan yritetty väkerrellä tokoa vähän joka päivä ja ehkäpä saatu jotain aikaiseksikin.

Onnin kanssa ollaan tällä viikolla tutustuttu tarkemmin noutokapulaan sekä vahvistettu perusasentoa ja seuraamispaikkaa. Olen epähuomiossa yrittänyt liian aikaisin vaatia oikeaa seuraamispaikkaa, vaikka pentu-rukka ei vielä tajua kunnolla perusasennon ideaa - tyhmä minä!
Tällä hetkellä siis vahvistellaan kovasti palkaten oikeaa paikkaa ja kontaktin pysymistä, joka sujuukin mainiosti. Noutokapula on kakaran mielestä hurjan mahtavaihanalelu ja sitä kiinnostaisi kovasti vähän heitellä ja kannella sitä.. Tästä kuitenkin kielletty. Naksuttelin kapulaan koskemisesta, eikä ainakaan tässä vaiheessa ongelmia.

Oskun kanssa ollaan tehty eri pituisia seuraamispätkiä. Kokeissa meillä on ollut ongelmana keston lyhyys tai tarkemmin se, että Osku ei jaksa/osaa(?) tehdä hommia oikeassa vireessä ja muutaman ekan metrin jälkeen seuraamisesta tulee puuta. Nyt kuitenkin kehuilla ja palkalla kannustettu intoon ja vauhtiin, tehty käännöksiä ja muita erilaisuuksia ja mukavasti sujuu, ainakin kotosalla. Myös paikkamakuuta ollaan hinkattu ja nätisti herra tuntuu pysyvän, vielä kun saa häiriöt mukaan niin hyvä.

Toivotaan, että huomenna päästäisiin Oskun kanssa verestämään agilitytaitoja! :-)