Tällä viikolla ollaan löysäilty taas ihan urakalla - saapa nähdä jos ja kun Onnisen kanssa viikon päästä tokokokeeseen päästään, että osataanko me enää mitään :-D

Tiistaina käytiin Oskariposkarisen kanssa tokoilemassa Annin oman ryhmän treenien jälkeen. Anni liikkuroi meille alokasta ja ihan mukavasti herra tekikin. Luoksepäästävyys ok, Oskari vaan rakastaa melkoisesti eikä peppu meinaa pysyä maassa. Ensin tehtiin seuraamiset hihnassa ja ilman. Käännökset vasemmalle ovat melkoisen rajuja, hihna nytkähti ihan kunnolla kun Oskari on ymmärtänyt, että kun tehdään käännös, niin se on hyvä tehdä mahdollisimman vauhdikkaasti ja voimalla :-D Kontakti ja paikka kuitenkin muuten ihan ok, ihanan innokasta molemmilla pätkillä. Jäävät olivat tosi hienot, luoksetulo hieno myöskin.

Lopussa liikkuroitiin Dino, Osku teki ehkä sata maahanmenoa makkaran toivossa odotellessa.. Ei kuitenkaan juurikaan Dinosta välittänyt. :-) Paikkamakuu 1½min nelisen metrin välillä, ok sekin.

Näyttelyhommia ohitellen ja juosten, vauhtia ainakin on... :-D

Lopuksi tehtiin agia: juostiin täysiä putkiin ja A:lle, kontaktit otti tosi näpsäkästi.

Osku oli aivan mielettömän innokas ja teki kaiken vauhdikkaasti, lisäksi se oli liikuttavan tohkeissaan kun oli päässyt mamman kanssa kahdestaan tekemään juttuja. Ihanaa laatuaikaa :-)

Loppuviikosta ei tehty muuta kuin lenkkeilty. Itse tein pikareissun ylppäreihin ja palasin illalla kotiin maha täynnä kakkua ja keksejä - olipahan muuten ehkä parasta gluteenitonta kakkua tähän mennessä maistetuista! Huomenna mennään piipahtamaan agikentällä ja itse pitäisi kai syventyä välillä kouluhommienkin pariin. Koulua on onneksi enää pari viikkoa jäljellä ennen lomaa, joten vielä kun jaksaa hetken pakertaa niin hyvin menee :-)