Pojilla on ollut viikonlopun jälkeen hiukkasen hiljaiseloa treenailuista, mutta muuten vauhdikasta eloa kun Miskajasmin Lähteensilmä "Lilli" tulla tupsahti meille hoitoon koko täksi viikoksi. Lilli on osoittanut olevansa hyvinkin vilkas ja ehkä hieman äänekäskin kakara, joka on rääkännyt poikia viimeiset kaksi päivää oikein olan takaa. Uskomatonta mutta totta, tänään Onnikin käänti vaan päätä poispäin eikä välittänyt yhtään vaikka Lilli kuinka yritti sen poskivilloissa roikkua, heh, ehkä sekin joskus aikuistuu..

Tällä viikolla on tullut myös ahkerasti mietittyä meidän maalis- ja huhtikuun suunnitelmia, varsinkin näyttelyhommia joiden ilmoittautumisaika päättyy jo kuukausi ennen itse tapahtumaa. Vielä lauantaina en ollut ollenkaan varma, missä meidän pojat pyörähtävät tai pyörähtävätkö ollenkaan, mutta tällä hetkellä näyttää siltä, että Onni käväisee 30.3. erkkarissa ja 5.4. Pertunmaan ryhmiksessä. Sitä ennen meillä onkin vain Tampereen KV tulevana lauantaina, joten huhtikuussa Onnikin saa keskittyä tokon ja agilitin opetteluun ahkerammin.

Huhtikuussa olisi haaveena mennä Onnin kanssa myös möllitokoilemaan, saa nähdä saadaanko kakaran kanssa kaikki liikkeet opeteltua ja hommat sille mallille, että jaksetaan hetki ilman palkkaakin tehdä juttuja. Oskun kanssa päätavoite olisi kesäkuussa BH-kokeen puolella, mutta saa nähdä ehditäänkö treenata piiiitkä seuraamiskaavio siihen kuntoon että sitä kehtaa lähteä esittelemään tuomarille.