Tänään käytiin oikein ajan kanssa puuhailemassa agilityesteiden parissa. Katja ja villikstytöt olivat mukana myös, joten häiriöitä saatiin oikein olan takaa.

Alkuun rakenneltiin ihan yksinkertainen ja sujuva pätkä A:sta ja hypyistä, sekä tehtiin yksittäisenä kontakteja (A+keinu) ja keppejä. Keinu on edelleen kovin jännä, pitää kai ihan oikeasti rakentaa jonkunlainen versio tuohon kotipihalle renkaan ja keppejen kaveriksi. A ihan ok, kuitenkin huonommin kuin pe. Kepeille (ilman kujia) on löytynyt muuten jonkinlainen rytmi - jee!! Keskenhän ne ovat ja paljon tarvitaan apuja, mutta edistystä sentään.

Ohessa epämääräinen kuva esteiden paikoista viimeisellä pätkällä.
2107108.jpg
Onni on selvästi kunnostautunut lähtölupaa odottaessa, hienosti se odottaa vaikka intoa olisi reilusti purkautumatta. Putken oikea suu ei meinannut löytyä millään, johtuiko häiriöistä ja/vai väsymyksestä vai mistä, mutta jotenkin sujui melkoisen nihkeästi. A:n kontakti otetaan nätisti, tänään kuitenkin huonommin kuin perjantaina.

Tänään toistoja oli liikaa, Onkka ei ole vielä tottunut suurempiin toistomääriin (vrt. pe) mutta ihan ok-menoa kuitenkin. Omiakaan hermoja ei tekisi pahaa kehittää..

--------------------------------------------------------

Shoppailuiltakaan ei näin loppuvuonna pysty välttymään - alkuviikosta tilailen Onnille treenejä ja kokeita silmällä pitäen HelsiTar-teamilta manttelin lämmittämään ja suojaamaan ehkäpä siltä sateeltakin. Saa nähdä, ehtiikö takki Onnille jo tälle vuodelle ja mitä herra pukineesta tykkää. ;-D

Onni on nyt sitten ilmoitettuna Kajaanin KV-näyttelyyn, jossa avaamme näyttelyturneen ensi vuodelle kolmen kuukauden tauon jälkeen. Hassua, mutta onneksi pääsemme samalla tapaamaan koira- ja ihmisystäviä!

Parin viikon päästä tokoillaan pitkästä aikaa virallisesti - seuraamiseen ollaan saatu jonkinlaista kehitystä aikaan, mutta vielä on paljon tehtävää keväälle. Aikatauluja odotellessa!