Koko viikko on taas kulunut löysissä merkeissä, itsellä lähinnä töitä tehden. Keskiviikkona käytiin kuitenkin tokoilemassa ja eilen Onni pääsi Tarun ja Tiinan koirien kanssa juoksemaan hiekkakuopille. Onnis tuli hienosti Amin kanssa juttuun, vaikka mukana oli iso läjä tyttöjäkin - huippua :-) Tänään pyörähdin katselemassa Kookoo99:n agikisoja kera Onnin, on meillä vielä kyllä aika paljon matkaa edes siihen kokoradan suorittamiseen kertoo muutamalla lämmittelyesteellä tehdyt kierrokset. Omistajassa se suurin vika lienee, joten eikun ruoskaa ja treenaamaan! Huomenna voisi käydä molempien kanssa tekemässä pienet ratakierrokset omalla hallilla ainakin.

Tokoiltu ei juuri olla edes ruokakupeilla, mutta tänään onneksi ehdin/jaksoin raahautua pihalle asti hommailemaan. Ensin Oskari, joka oli taas intoa täynnä. Pahimmat höyryt kuitenkin laantuivat nopsaan ja loppupuolella piti jo vähän kaivella sitä viimeistä sykettä mukaan hommiin. Alkuun pari kertaa kepit, vauhtia on niin ettei ekaan väliin meinaa millään ehtiä. 8) Pari kertaa tarkemmin ohjattuna kuitenkin ok. Muutama hyppypyöritys, lukee kivasti ohjausta ja varsinkin medi-hypyillä vauhtia löytyy. Pientä seuraamishiontaa naksuttimella, väljä se paikka vaan kertakaikkiaan on, enkä oikein tiedä mitä sille lähtisin tekemään. Koirasta huomaa, että ollaan tehty aika paljon samantyyppisiä juttuja ja nyt se vaan toistaa samoja virheitä aina vaan - Minna-kaiman sanoin, miksi palkkaan väärästä suorituksesta miksi? Jaa-a.. Kontakti kuitenkin pysyy, joka on hieno homma. Lisäksi luoksetuloja, ihan vauhdikkaita ja perusasentokin suht suora. Lisää treeniätreeniä vaan, ei sitä näköjään loputtomiin sitä oikealle käännöksen treenausta voi siirtää. Loppupuolella innostin Oskaria leikkimään ja mitä vielä, tyyppihän kuumui ihan kunnolla ja sen näköiset naarmutkin löytyy kädestä :-D Mutta ainakin sillä oli kivaa! Viimeiseksi pari noutokapulan nosto+pitoharjoitusta, nätisti nousee ja tuntuu, että pitoaikakin alkaa olla pikkuhiljaa pidempi. Jes!

Oskun jälkeen Onnis, joka vaan kiehui ja pyöri ympyrää kun näki Oskun leikkivän :-D Pari perusasentoa joista lelupalkka rivakasti, ihan jees meiningillä :-) Seuraamista ei otettu, pitää leirillä pyrkiä hiomaan lisää ja kuunnella, josko jollakin olisi neuvoja meidän edistämisongelmaan. Pari luoksetuloa, vauhtia on ja peruasentokin suht suora. Loppuun muutama hyppy, nysväily meininki alkuun mutta lopuksi jo hienosti ja innokkaasti. Kait se siitä.

Keskiviikkoiltana kohti Iisalmea ja Rokuaa - kai siitä voi selviä hengissä? 8-)

Loppuun vielä lämpimät onnittelut Pirjolle, Jarille ja Anna-Maija-kasvistädille - torstaina kuulin ilouutisen kun Kassu-herran (M. Kuunlumo) lonkka- ja kyynärnivellausunto tuli vihdoinkin kennelliitosta: A/A ja 0-0. Upea juttu!! Aiemmin Kassulta on tutkittu myös silmät ja polvet, jotka myös ok. Ihana juttu! Onnin tuloksista ei vieläkään tietoa, mutta ovat kuulemma jo käsittelyssä joten ensi viikolla voisi kuvitella tuloksistakin kuuluvan. Odotellaan!