Onni vietti kanssani kaupunkilaiskoirana viikonlopun ja selviytyi erinomaisesti. Onnea on sisäsiisti multihiljainen pusuttelukone, joka nukkuu mamman kanssa kahteentoista ja joka pitää itse käydä herättämässä aamupissalle :-----D!

Lauantaiaamuna muutin kymmenen kassia, itseni ja Onnin kerrostalon viidenteen kerrokseen väliaikaiskotiini. Onni oli aluksi hämillään, kiersi kämpän läpi ja istahti kassin viereen - "no, eikö voitaisi jo lähteä kotiin?" mutta kun tajusi, että tänne jäädään, kävi se tutkimassa kääpin Igorin lelukorin, levitti yksitellen lelut olkkarin lattialle ja kun oli jokaisen testannut, meni suosikkejen viereen päiväunille. Yhtäkään haukahdusta se ei päästänyt, otti lauantai-iltana vierailleet kaverit häntä heiluen vastaan - "ai saanko olla sylissä jee!" ja käyttäytyi muutenkin oikein mainiosti. Lenkkimaastot kasastettiin ja kaupan edessäkin päästiin harjoittelemaan hiljaa odottamista - ei mitään ongelmaa. Onni on kyllä älyttömän mukava seuralainen!

Loppuviikosta Onkkanen palautuu seurakseni, nyt alkuviikon se viihdyttää isi-koiraa ja muuta perhettä kotikotona, jonne se palasi yhtä iloisena kuin normaalistikin, häntä heilutti koiraa ja sitä rataa. Myös Oskari pääsee mahdollisesti sunnuntaina vierailulle, saa nähdä mitä setäkoira toteaa kaupungin hälinästä!