Tänään olin ahkerana ja pakkailin koirat autoon ja huristelin tokokentän laidalle. Tiinan kanssa sovittiin treffit eniten tokoilun merkeissä ja tulihan sitä mahdollisesti jotain viisasta tehtyäkin ;-) Kasasin kentän reunalle repullisen leluja, paketin jauhelipihvejä ja nakkeja, joten olihan niiden hommien luistettava - ja luistivathan ne. Ensin vuoroon pääsi Oskari, jonka kanssa erityisesti seuraamista. Ensin vaan lyhyttä pätkää, jossa paikka vaihtelee aika paljon (voisihan sitä vaikka korjatakin..) mutta kontakti pysyy! Edistää myös jonkin verran, mutta kun intoa on, en ala jarrutella. Luoksetuloissa on vauhtia - vaihtoehdot on joko täysiä tai madellen, tänään ensimmäinen tyyli oli huomattavasti suositumpi, jes. Paikkamakuun pari minuuttia Oskari makasi Myrtin vieressä, jota Tiina kävi palkkailemassa hetkittäin ja lopuksi vapautti, sekä seurautti pari kertaa meidän välistä niin, että Oskari makasi. Rauhallinen tasainen piippaamaton ja kylkeä kääntämätön makuu, huippua :-) Muutama epämääräinen noutohomma, ei pitäisi edes alkaa kapulaa heitellä kun pitäminen ei onnistu. Kaukot parin metrin välimatkalla jees, istu-maahan vaihdot onnistuu hienosti.

Oskarin ja tyttöjen jälkeen vuoroon pääsi Onnis. Onniksen kanssa muutaman askeleen seuraamisia, jotka sujuu erinomaisesti - muutaman askeleen jälkeen alkaa edistää ja oma käveleminen on hieman hankalaa :-D Pitäisi alkaa vaatia pidempää pätkää ja palkata siitä oikeasta paikasta tiuhemmin, mutta miksi se on niin hankalaa käytännössä?! Intoa kuitenkin oli ja kontakti pysyi silmissä namien sijaan. Luoksetulot jees, vauhtia löytyy ja perusasennon hakee ihan ok sivulle - tosin voisi olla suorempikin. Loppuun leluhommia ja hepulikierroksetkin tuli vedeltyä.

Pojat saivat vielä loppuun revitellä tyttöjen kanssa ja kyllähän sitä tuli vähän juoksenneltuakin - tai muut paitsi Myrtti juoksivat, se keskittyi pääasiassa vinkuhiireen :-D

Mukavat treenit, ehkäpä näiden voimalla jaksaa taas töissäkin ahertaa.