Tänään ollaan vietetty koirapoikien kanssa vaan leppoisaa sunnuntaita. Osku on jo paranemaan päin ja tahtoisi vaan kovasti lähteä riehumaan ulos, kunnes yskänpuuska iskee ja sitten mennään vaan johonkin näköalapaikalle nukkumaan. Onnin kanssa lähdettiin vähän tottispuuhiin ihan kahdestaan, alussa revittiin narupallolelua ja yllättävän kovasti kakara siinä roikkuikin. Tehtiin seuraamisaskelia namit kädessä ja muutaman askeleen välein oikeasta paikasta ja kontaktista palkaten. Onni alkaa selvästi ymmärtää, mitä siltä tahdotaan ja se hakee vasemmalle sivulle, eikä niinkuin ennen kun se palloili mun edessä ja katsoi ihan hämillään, että "Mitä hittoa sä nyt tahdot mun tekevän?"
Tehtiin myös luoksetuloa, josta pyysin ensimmäistä kertaa sen perusasentoon suoraan vauhdista ja uskomatonta mutta totta, herra kiepsahti tosi reippaasti suoraan perusasentoon!
Lopuksi paikkamakuun alkeita, jossa pysymisaika jotain 15-25 sekunnin luokkaa. Onni makaa ihanan rauhassa. Lopuksi riehupalkat ja ehtihän siinä jo hepulikin tulla ;-)