Pitkästä aikaa on hetkinen aikaa kirjailla blogiinkin meikäpoikien kuulumisia. Poikien elämä on normaaleilla uomillaan, Onni täyttää pian kokonaiset 2-vuotta ja Osku muutaman kuukauden päästä uskomattomat 6v. Meidän ikilapset!

Harrastelut ovat olleet lähes kokonaan jäissä emännän motivaatio-ongelmien sekä treenitauon vuoksi. Pikkuhiljaa kuitenkin yritetään viritellä sekä aglity- että tokohommia ja siinä ollaankin onnistuttu ihan hienosti: agilityssä Onni sai kevääksi vakituisen ryhmäpaikan Vahvaselän Jukan & Pylvänäisen Heidin ryhmästä ja tokossa vierailimme ensimmäistä kertaa Pulliaisen Riikan opissa.

Riikan kanssa pohdiskeltiin yhdessä Onnin noutoa sekä luoksetulon pysäytystä ja seuraamista. Noutoon saatiin vinkeiksi leikkihommia - tarkoituksena olisi siis tehdä kapulasta aivan sairaan kiva juttu ja hienosti se näytti toimivankin lelun & kapulan yhteistyön ansiosta. Huisia, kun ei oltu ihan hakoteillä!! Yksi osa kokonaisesta noutoliikkeestä on kuitenkin jo hienosti kunnossa: kapulan heittäminen (Onni odottaa rauhassa) sekä sen luokse juokseminen. Nyt keskitytään pitoon ja pikkuhiljaa siitä sitten eteenpäin :-)

Seuraamisessa on vielä paljon tehtävää, mutta erityisesti siinä pitää nyt palailla taaksepäin. Riikka kommentoi Onnin kontaktin olevan kunnossa (vähän liikaakin) jolloin Onni tietää vain, että silmiin pitää katsoa -> edistää roimasti. Myöskään paikka ole kunnossa. Tähän kuuriksi yhden askeleen pätkiä eteen, taakse ja sivuille. Kun Onni automaattisesti seuraa oikealla paikalla kontaktissa, voi matkaa pikkuhiljaa pidentää. Ja niitä toistoja!

Luoksetulonpysäytys on vielä kokonaan lapsen kengissä. Kokeilussa kuitenkin tehtiin niin, että jätin Onnin 10 metrin päähän - otin lelun käteen ja käännyin. Kutsuin luo. Puolessa välissä eli n. 5 metrin jälkeen viskaisin lelun ja huusin odota, jolloin Onni teki ihan valtavan hienon pysähdyksen reippaasti vauhdista :-D!

Ehkä se AVO meitä vielä joku päivä odottaa..

Näyttelyrintamalla on hiljaista, mutta Onni on ilmoitettuna 21.2. Tuusniemelle ryhmänäyttelyyn ja maaliskuussa kehäillään luultavasti useamman kerran. Muut K-lapsoset ovat kuitenkin olleet taas ahkeria: jalostuspäivillä kehässä pyörähtivät sekä Kassu (EH) sekä Helka (H) - suurkiitos jälleen aktiivisuudesta, Ilmastit sekä Sanna.

Myös Lilli-neiti (Miskajasmin Lähteensilmä) on kasvanut isoksi neidiksi - tammikuun puolessä välissä se kävi luustokuvissa ja Kennelliitosta tuli iloisia uutisia takaisin: lonkat A-A ja kyynärät 0-0. Onnea!! Lisäksi Lillin elämää sulostuttaa (ja vihastuttaa) tätä nykyä ikioma pikkuveli alias Rietu.