Tokon SM-kisat lähestyy kovaa vauhtia! Kolmisen viikon kuluttua suuntana on siis Imatra, jossa omat taitomme esitämme rotuyhdistyksen eli Lappalaiskoirat ry:n joukkueessa. :--)  

Viime kokeen jälkeiset fiilikset on olleet vähän nahkeat erityisesti paikkamakuun osalta. Keskiviikkona käytiin Urpolassa Annin ja Marin (Dino, Zia ja Jesse) kanssa puuhastelemassa ja jee, kuinka hienot treenit olivatkaan! 

Annia odotellessa liikkuroin Jessen sekä treenasin Oskun. Osku teki vapaana seuraamisen, jäävät, kaukot, luoksetulon sekä noudon. Se oli hauskalla tuulella, revitteli vaan minkä kerkesi ja oli kyllä aivan liekeissä, kun pitkästä aikaa pääsi mukaan. 

Onni teki ensin yksilöliikkeet ja myöhemmin makuun. Seuraaminen oli tosi kivaa, käännöksiä pitää vahvistella vielä. Jäävät jees, palkkasin seisomisesta edestä. Kaukot sujuu, toistoja tähänkin, mutta toimailee. Dinon saapuessa häiriöksi vielä noutoa, kapulaa en saanut käteen asti mutta suussa kävi ja ilme oli iloinen. Huippua! Makuu tehtiin Onnin maatessa keskellä (reilu 3min) ilman ongelmia. Ite olin piilossa, Mari ja Anni seisoi kaukalon laidalla joten sain rapottia Onnin olemisesta koko ajan. Hieno mies :)