Tänään vuorossa seuraamispainotteiset treenit. Osku teki puolikkaan BH-kokeen seuraamiskaavion, vaikka vire ei ollut kummoinen. Pidin palkat pidemmällä pätkällä jopa taskussa, eikä kontaktikaan katkennut kertaakaan. Osku seuraa pääasiassa oikealla paikalle ja iloisinta on, että häntä viuhuu ja kontakti pitää. Hienoa on myös, että seuraamisesta on alkanut tulla enemmän rutiinijuttu - treenit tuottaa tulosta! Pidempien pätkien jälkeen jäävät, maahan tosi kiva ja seisokin pikkuhiljaa kunnossa. Hauska huomata, kuinka helposti Osku on oppinut jäävät ja kuinka varmoilta ne minulle itselle tuntuu. Toivottavasti joskus kokeessakin se oikea äänenpaino löytyy ja hommat luistavat yhtä hienosti kuin treeneissä. Yksi meidän suosikkiliikkeistä on myös luoksetulo, se on iloinen, vauhdikas ja Osku osaa sen vaikka unissaan. Kotipihalla hommaillessa on ihana huomata, kuinka iloiseksi Osku tulee saadessaan rynnätä luokse. Hassu koira. Myös pari hömppänoutoa, vielä sekin sieltä :-)

Myös Onni teki kateelliseksi tultuaan hommia oikein iloisella mielellä. Seuraamiseen pitää saada vauhtia ja kiihkeyttä (miten sitä maailman rauhallisimpaan koiraan saa, en tiedä..) jolloin liike alkaa olla suht hyvällä mallilla. Tänään tehtiin vähän vahingossakin ekaa kertaa liikkeessä käännöskin ja mukavasti Onnin paikka pysyi tiiviinä. Liikkeestä maahan kahden seuraamisaskeleen jälkeen ihan jees, hitaahko mutta kyllä se siitä. Luoksetulo nätti, annoin käskyn sivulle juuri ennen, kuin Onni oli kohdalla. Mukavasti sekin :)

Molemmat pojat tekivät kyllä nätisti juttuja, vielä se tästä lähtee!

Lauantaina mennäänkin jälleen Oskun kanssa kauneuskilpailuihin, kun Mikkelissä järjestetään ryhmänäyttely. Näyttelypaikka sijaitsee tällä kertaa Anttolassa, jonne on ilmoitettu mukavat 17 slk:ta. Debyyttiä pentukehään on tulossa tekemään mm. Lilli, hauska nähdä miten sillä sujuu hulppeitten yksien treenejen jälkeen :-D