Tänään on kotiuduttu Lappalaiskoirat ry:n kesäleiriltä Rokualta, jonne hurautimme autolla Onnin kanssa torstaina. Vaikka alkuun aika tuntui pitkältä, hurahti leiripäivät yllättävänkin nopsaan ohitse ja tänä aamuna sekä koira että minä oltiin valmiina lähtemään kohti kotia.

Torstaina käytiin tekemässä tokoa jatkavat-ryhmässä, aiheena perusasento, liikkeestä maahan ja paikkamakuu. Onni kävi löysästi, joten lopetettiin suosiolla makuuseen, josta ihan onnistunut suoritus kahden koiran välissä. Perusasento on hyvä ja tiivis, kontaktissa vaan tänä päivänä jonkin verran ongelmia - Onnis kun olisi mieluiten vaikka nukkunut. Iltalenkin yhteydessä muutama agieste ilman nysväilyjä ja tokoa parkkipaikalla, hienosti meni :-)

Perjantaina taas tokoilemassa. Tällä kertaa aloittelijoiden joukossa, kun tuntui että olisi hyvä saada onnistuneita helppoja treenejä alle. Väsymys painoi jälleen, mutta onnistumisiakin saatiin. Kouluttaja kehui meidän välistä kontaktia, joka ei kuulemma paljon tiiviimpi voisi enää olla.. Ei Onni-mies kuulemma toisten urosten päälle kävisi, nojoo, tiesinhän mä sen jo etukäteen ;-) Ihan hyödylliset helppoilutreenit kuitenkin ja mielenkiintoi pysyi itse asiassa.

Lauantaina oli vuorossa leirinäyttely, jossa tuomarina tällä kertaa hra Raimo M. Viljanmaa. Itse hihnanpäätä jännitti taas setä oikein kunnolla, Kortekangas-tapauksen jälkeen kun ei miestuomareilla olla käyty. Onni kuitenkin hoiti hommat hienosti ilman sen suurempia jänskäilyjä saaden hienon arvostelun lisäkommenteilla "Erinomaiset liikkeet" ja "Lupaava nuori mies." Oltaisiin kuulemma saatu ERI, jos pohjavillaa olisi ollut enemmän :-D Loistavasti meni siis! Helka-sisko nappaili vielä mukavalla arvostelulla ensimmäisen ERI:nsä ja sijoittui vielä luokassaan toiseksi - mahtavaa! Onnea Sanna ja Helkis!!

Ohessa meidän arvostelu:
"Erinom. liikkeet omaava uros. Hyvä pää, hieman kookkaat korvat. Kauluskar. voisi olla reilummin. Rungoltaan vielä hiem. kevyt, tiivis jäntevä. Kokonaisuuteen sopiv. hyvin kulmautuneet raajat. Pitkähkö turkki, joka alusvillan puutteen vuoksi hiem. makaava. Hyvä häntä."
JUN EH2

Ohessa meidän leiriporukka, vasemmalta oikealle Kerttu, Helka, Onni, Maikki & Karma.
1749446.jpg

Maisemaa leiripaikaltamme..
1749460.jpg

sekä näyttelypuudelit:

Helka-neiti, hienosti JUN ERI2
1749471.jpg

sekä Onnis-ponnis, JUN EH2
1749486.jpg