Tänään kuitenkin hakemaan onnistumisia samaiselta urheilukentältä, missä eilenkin oltiin vähän epäonnistumassa. Mukana molemmat, tosin Onni teki iskän kanssa pyörälenkin (n. 7km) ja tuli kentälle perässä. Annilla oli tällä kertaa Dino mukana, hyvää häiriötä ja vinkkejä siispä.

Aloiteltiin Oskun kanssa seuraamisella. Paikka on Annin mielestä hyvä (kontakti loistava!) mutta peräpään paikka elää kokoajan vähän. Tehtiin "seinän" vieressä ja parin toiston jälkeen alkoi paikka pysyä paremmin. Tätä lisää! Jäävät ok, maahanmeno asteen verran hidas. Luoksetuloja ei tänään ollenkaan, katsotaan miten huomenna sujuu. Kaukot parin-kolmen metrin etäisyydeltä, taas se toinen maahanmeno vaati toisen käskyn mutta hienosti muuten. Onnistuneesta suorituksesta palkka ja hommat oli siinä. Paikkamakuu niin, että Anni otti aikaa (1,5min) ja Onni+Dino odottelivat aidassa parin kymmenen metrin päässä. Oskulla välimatkaa minuun n. 10m ja rauhassa oikein hienosti makasi. :-))

Oskun jälkeen Onnis, jolle yritin hakea mahdollisimman iloista ja varmaa treeniä. Ensin syötiin vain lihapullaa ja kutsuin pari kertaa luokse. Hienosti ja ripeästi tuli, ei jummailuja. Pari perusasentoa - paikka on selvästi parempi ja suora, jes! Muutaman asteen seuraaminen josta paljon palkkaa ja kehuja. Koira tuntui hyvältä ja reippaalta. Lopuksi paikkamakuu Dinon kanssa ristiin, aikaa n. 1min ja takaa sattui kävelemään lenkkeilijä koiransa kanssa jota Onni vilkaisi kerran, ei ongelmia. :-)

Lopuksi Dino ja Onni saivat juosta vapaana kentällä. Dinon mielestä Onni oli karmiva, eikä Onni uskaltanut sille rähjätä/murista joten alkuun irvisteltiin - Dino ei tykännyt ja pisti tiukan murinan kera Onnin matalaksi mahansa alle ja loppu sitten vaan käveltiin peräkkäin vähän toiselle vinkaten, että leikittäiskö sittenkin ;-) Hienosti selvittivät kahnansa ja Onni suhtautui Dinoon hienosti, vaikka vastassa oli jäykistelyä ja murinaa. Hyvä Onnis!

Hyvät treenit ja jäi paaaaaljon parempi mieli kuin eilen. Kiitos Anni! :-) Onneksi päästiin, muuten menisi huominenkin päivä eilisiä muistellessa :-P