Tällä viikolla ollaan poikien kanssa vaan rentoiltu sekä otettu talvi vihdoinkin vastaan - kivaa! Lunta satoi varsinkin alkuviikosta monena päivänä ja nyt on ilma ihan pakkasenkin puolella, joten koirat nauttii ja itselläkin on parempi fiilis - valkoinen lumi tuo ihan erilailla valoa pimeisiin iltoihin.

Treenattu ei olla juurikaan, lukuunottamatta lenkkeilyn ohessa tehtyjä seuraamisen käännöksiä sekä luoksetuloja. Pellolla ollaan urheiltu paljon, erityisesti Oskun korvat ovat olleet erinomaisesti paikallaan - ihanaa, kun tietää, ettei kokoajan tarvitse kytätä.

Tänään Onni oli leikkimässä piiiitkän tauon jälkeen Pumpa-bordercollieherran kanssa ja voikun olikin kivaa, hienosti meni herroilla leikit yksiin vaikka alkuun Onnis ei meinannut millään ymmärtää, miksi toinen vaan tuijottaa. Otetaan pian uusiksi!

Keskiviikkona juhlittiin, kun Helkan lonkka- ja kyynärtulokset kuuluivat Kennelliitosta: lonkat B-A ja kyynärät 0-0 - upea juttu!! Onnea Sannalle, Helkalle sekä kasvistädille tätäkin kautta :-)

Ohessa muutama lumikuva tältä päivältä, voikun vielä se auringonpaiste saataisiin lumen lisäksi!
2081844.jpg

2081845.jpg