Eilen tokoiltiin Rantakylässä ja päästiinpä ekaa kertaa hallin ulkokentällekin - jee! Paikalla oli taas paljon porukkaa, joten häiriöitä riitti.

Aloiteltiin luoksepäästävyydellä, Onni oli tosi nätisti ja ryhdikkäänä, vaikka Anni rapsutteli sitä oikein kunnolla. Jes! Tänään hommissa oli vuorossa luoksetuloa - ensin osissa, eli odottamista istuen (Onni istahteli ehkä hieman levottomana Halla-hoffin vierellä) ja lopuksi sitten häiriökujan läpi juosten. Odotusajalla riekuttiin narupallon kera, älykääpiö lapinkoira taisi kuumentaa pari kaveriakin riehakoinnillaan...

Noutohommia tehtiin naksutellen kahdella kapulalla riehuen. Onni paineistuu kovasti jo kapulan nähdessään - oon tehnyt ilmeisen epämukavan homman liikkeestä kokonaisuudessaankin. Puuh! Tehdään nyt tehokuurina kapulajuttuja pari kertaa päivässä, vielä se joku päivä noutaa! 

Välissä räpsin muista kuvia ja Kyröläisen Kirsi hypytteli Onnia agiliitomielessä - Onni on liikuttavan varovainen ja jotenkin tekee niin pikkunätisti hommia, mutta näköjään vieras ohjaaja ei saanut mammanpoikaa ihan paniikin valtaan. ;-)



Toisen ryhmän kanssa tehtiin lopuksi paikkamakuu, n. 3min piilossa - rivissä oli häiriöitä pitkästä aikaa oikein kunnolla. Onni makasi rauhassa Dinon vieressä, kiva! 

- -

Ilouutinen sattui myös eiliselle, kun sähköposti toi virallisen vahvistuksen Oskun pääsylle Kennelliiton silmäpaneeliin tulevalle lauantaille. Mahtava juttu! Nyt vain peukut pystyyn, että kaihiasialle saadaan selvyys vihdoin.

Pojat on myös ilmoitettuna Puumalan ryhmänäyttelyyn 2.5, lappalaiset tuomaroi Esko Salkonen. Aikataulun mukaan paikalle on tulossa 25 slk:ta, joten ihan mukava pikkunäyttely on varmaankin tulossa.