Tänään treenailtiin poikien kanssa kaatosateessa Ristiinan koirakerhon kentällä, josta toivoin saavan lisähäiriötä normaaleihin hommiin (koirien hajut, äänet, yms.) Kun ajelin parkkipaikalle, vein ensimmäisenä Onnin huoltokopin seinään kiinni. Tämän jälkeen otin Oskun ja makkaraa ja menin keskelle kenttää. Pyysin sen sivulle ja lähdettiin seuraamaan. Seuruuttelin sitä ensin vain suoran, jonka jälkeen palkkaa. Tämän jälkeen BH-koetyyliin, tosin ensimmäinen suora oli lyhyempi kuin oikeassa kokeessa. Kontakti pysyi kokoajan ja Osku teki oikein nätisti hommia. Jeee!!! Vielä me se oikea koekin suoritetaan :-)) Jäävät ilman ongelmia, seisominen erityisesti hieno vaikka treenattu huomattavasti vähemmän kuin maahanmenoa. Osku teki myös luoksetuloa, joka oikein vauhdikas. Myös noutokapulla pari vauhdikasta ja innokasta hakua, pitää alkaa nyt jatkamaan niitä nosto- ja pitotreenejä ihan naksutellen sisällä. Osku hetkeksi jäähylle ja Onni vuoroon. Ensin Os haukkui autolta, mutta kun komennettiin hiljeni kokonaan.

Onni teki seuraamista, joka on yllättävän hyvää. Varsinkin sen liikkeestä lähdöt ja pysähtymiset ovat vauhdikkaita ja erityisesti tiiviitä, huippua! Käännöksiä pitää vaan treenata ja treenata paikallaan, katsotaan Seinäjoella ollaanko yhtään kartalla. :-) Jäävät mukavat, istumista en sekoita sen enempää ennen kuin ollaan käyty alokkaassa. Seisominen epävarma, mutta treenien määrään nähden hyvä. Maahanmenon alkaa osata, vielä vauhtia niin toimii oikein nätisti. Reilun parin minuutin paikkamakuu, hienosti pysyy ja makaa oikein rauhallisena. Pari luoksetuloa, jotka ihan kivoja ja perusasentokin alkaa löytyä. Onnin hommat jäi tähän, se teki oikein nätisti kokonaisuudessaan hommia eikä uusi kenttä/hajut vaikuttaneet siihen mitenkään. Paikkamakuussa satoi vettä ihan kunnolla, mutta eipä se Onnia haitannut.

Onnin jälkeen Osku pääsi vielä uudestaan. Muutama innokas seuraamispätkä josta huippupalkat, vauhtia löytyi ja mukavaa oli. Oskukaan ei välittänyt hajuista tai muusta, hienoa!