Tänään viimeiset häiriötreenit ja samalla ohjatut ennen sunnuntaista koetta. Myöhästyttiin hieman, mutta muut eivät ehtineet aloitella ja päästiin rytmiin heti mukaan. Aloitettiin paikkamakuulla, tehtiin kokeenomaisena. Mentiin Onnin kanssa tarkoituksella keskellä amstaffi-Rissen ja flätti-Samin väliin. Aikaa makuulla tänään 2,5min täydellä matkalla. Onni makasi rauhassa, ehkä vähän ahdistui flättiherran tuijottelusta mutta pysyi hienosti ja makasi muutenkin valppaasti. Jes! Loppuun vielä reunapaikalla Amppu-barbetin vieressä, aikaa n. 30s ja kävelin kentän toiseen päähän ja takaisin. Hyvin pysyy ja valppaasti makaa, huippua.

Seuraamista ringissä, kontakti pääasiassa erinomainen ja paikkakin kohtuuhyvä. Liikkeestä maahanmenoa ja käännöksiä, toimii. :-)

Luoksetuloa kokeenomaisena. Nyt meillä on uusi ongelma ja se on se, että Onni ennakoi luoksetulo-käskyä ja hipsii mun luo jo aiemmin. Saatiin onnistunut suoritus, mutta jäi kaivelemaan ja tehtiin vielä ihan lopuksi uusi yritys: pari koiraa alkoi kentän reunalla tapella ja Onni ei millään meinannut ymmärtää, että mitä ne tekee. Komensin aika tiukasti ja uusi yritys lyhyellä matkalla - jo vähän parempi. Tehdään pientä tehotreeniä loppuviikosta vielä.

Huomenna vielä lyhyttä seuraamista ja sitä luoksetuloa, sunnuntailta lähdetään hakemaan iloista suoritusta. Aikataulukin tuli, alokasluokassa koiria on 10.