Eilen käytiin onnistuneesti laittamassa tämä syksy pakettiin ohjattujen tokojen merkeissä. Anni oli tällä kertaa tohtoroimassa (:D) Tampereella, joten hoidettiin Marin kanssa homma kotiin ihan onnistuen. Osku joutui omasta törttöilystä johtueen istumaan arestissa koko vajaa pari tuntisen auton takakontissa, mutta Onni teki hommia senkin edestä. Ekassa ryhmässä puuhasteltiin hömppätemppuja, paikkamakuuta ja vauhtiluoksetuloja. Luoksetulot menivät meidän osalta vähän ohi, mutta Onnilla nyt ei kummempia ongelmia ko. jutuissa ole ollutkaan. Makuu oli oikein rauhallinen reunapaikalla, aikaa n. minuutin verran ja kavereita käytiin palkkaamassa välillä. Hömppätempuissa kunnostauduttiin, meidän bravuuri on pienen tehotreenin jälkeen joululomalta palattuamme kieriminen selän kautta! Kiitoksia vaan treenikavereille vinkeistä ;---)

Osku kävi tänään eläinlääkärillä piiiitkästä aikaa muutenkin kuin rokotuksilla. Sen yläetuhammas on jostain tuntemattomasta kolauksesta ottanut itseensä ja mennyt poikki, eläinlääkärin mielipidettä käytiin hakemassa lähinnä todistusta varten - koiranäyttelyihin kun ei ole asiaa, jos hammaskalusto alkaa harventua kovinkin paljon. Kovia kolauksia on Oskun elämä ollut täynnä - ensin tikku upposi silmään ja oli lähellä puhkeamista, tällä kertaa meni hammas poikki ja mitähän seuraavaksi? Pää putoa kokonaan? Oskua ei töyssyt matkassa juuri haittaa, joskus toivoisi että se näyttäisi kipua edes jollainlailla.

Onnista tulee viikonloppuna kaupunkilaiskoira, kun asutamme joulukuun kaverini kerrostalokaksiota Mikkelin nurkilla. Uusia juttuja ei kamalasti eteen satu, hissillä ollaan matkustettu ennenkin ja kun haukkuminen ei ainakaan tähän mennessä ole ollut minkäänlainen ongelma, uskon, että herrakoira selviytyy mukavasti. Myös Oskariposkari pääsee tutkailemaan kaupunkielämää, aika kivaa että tämmöisiä mahdollisuuksia sattuu kohdalle :)